Een man wil zijn 2 honden af laten maken omdat zijn vriendin allergisch is: een toevluchtsoord besluit ze te adopteren

Janine image
door Janine

19 Juli 2020

Een man wil zijn 2 honden af laten maken omdat zijn vriendin allergisch is: een toevluchtsoord besluit ze te adopteren
Advertisement

Als we een hond in huis hebben, weten we heel goed dat dit levende wezen, ondanks zijn vier poten en zijn "gebrek" aan spraak, oneindig veel emoties kan geven: genegenheid, pure liefde, loyaliteit en dankbaarheid. Om deze reden, wanneer we verhalen horen over verlatenheid en "gedwongen" euthanasie van deze arme dieren, doet ons hart pijn en huilen we van woede vermengd met emotie. Het verhaal dat we je vandaag willen vertellen, gaat over een wrede verlating.

via Chicago Tribune

Advertisement

Sam and Cosmo need a retirement home! These two are best buds and are bonded! They need and angel, an empty nester (no...

Pubblicato da Begin Again Rescue Co. su Lunedì 24 settembre 2018

Een man besloot vanwege zijn partner euthanasie bij zijn twee honden toe te passen; het lijkt misschien ongelooflijk, maar het is echt waar; omdat zijn vriendin bijzonder allergisch was voor honden, besloot deze man om ze weg te doen, ondanks dat ze 10 jaar lang deel uitmaakten van zijn leven. De arme Cosmo en Sam, de twee honden, werden uiteindelijk toevertrouwd aan de Begin Again Rescue, die het verzoek van de wrede eigenaar niet accepteerde, maar hen in hun toevlucht liet leven.

In afwachting van gezamenlijke adoptie, werden Cosmo en Sam vervolgens toevertrouwd aan de Peoples Animal Welfare Society in Tinley Park, Illinois, die een familie vond die onmiddellijk verliefd werd op de twee oudere viervoetige vrienden.

Advertisement
PAWS Tinley Park/Facebook

PAWS Tinley Park/Facebook

Nu wonen Cosmo en Sam onder het liefdevolle dak van het paar gevormd door Eric en Tiffany Dybas, ze brengen de hele tijd samen door, zoals ze deden toen ze bij de vorige harteloze eigenaar woonden. Uiteindelijk kregen de twee 10-jarige honden wat ze verdienden: liefde en genegenheid en het heilige recht om verder te leven.

We wensen jullie een heel lang leven, Cosmo en Sam!

Advertisement