Enkele eenvoudige trucs om een ​​badkamer zonder ramen lekker te laten ruiken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Enkele eenvoudige trucs om een ​​badkamer…
Deze 15-jarige jongen zorgt voor zijn bejaarde buren alsof het zijn grootouders zijn Hij wordt na 3 weken in coma wakker en ontdekt dat hij de enige in huis is die Covid-19 heeft overleefd.

Enkele eenvoudige trucs om een ​​badkamer zonder ramen lekker te laten ruiken

Door Janine
2.685
Advertisement

Niet alle badkamers in onze huizen zijn voorzien van ramen die een goede luchtcirculatie mogelijk maken. Voor sommigen is de optie van een badkamer zonder ramen ondenkbaar en zeker ongunstig: "blinde" badkamers worden als het ware gedevalueerd ten opzichte van badkamers met tenminste één raam. In ieder geval is het tegenwoordig vrij gebruikelijk om badkamers zonder ramen te vinden. Wat te doen in deze gevallen om de omgeving lekker te laten ruiken en nare geurtjes te verbergen? De luchtvochtigheid die vooral in deze ruimte van het huis geconcentreerd is, kan in feite een van de oorzaken zijn van onaangename geuren die in de badkamer worden ingeademd. Als je geen spuitflessen wilt gebruiken, probeer dan enkele van deze natuurlijke trucs!

Het verwijderen van onaangename luchtjes veroorzaakt door vochtigheid:

foto: Pexels

De opeenhoping van vocht kan een reeks onaangename geuren veroorzaken die we willen vermijden in onze badkamer. Om de schade te beperken is het mogelijk om het vocht te absorberen met keukenzout: plaats een zeef of vergiet op een kom/pan en doe er vervolgens, na het afdekken met een theedoek, 100-150 g grof zout op.

Om de omgeving heerlijk te laten ruiken:

Een zelfgemaakte luchtverfrisser is altijd een goede optie. Zo ga je te werk: doe een beetje natriumbicarbonaat in een glazen pot en voeg wat druppels etherische oliën naar keuze toe; plaats na het mengen van de twee ingrediënten een kaars in het midden van de pot (een theelichtje). Wanneer je hem aanzet, zal de geur van de etherische olie de badkamer binnendringen. Als alternatief, als je geen kaarsen wilt gebruiken, kun je het deksel van de glazen pot doorboren en alleen het bicarbonaat gemengd met de etherische oliën gebruiken. Als je geen deksel hebt, kun je deze vervangen door bijvoorbeeld een gekleurd gaasje.

Advertisement
foto: Pexels

Een andere zeer snelle manier om de badkamer te parfumeren, is door 2 of 3 druppels etherische olie (je favoriet) rechtstreeks op de kartonnen rol in de toiletrol te spuiten. Wat betreft de keuze van de etherische oliën om te gebruiken, raden we die met lavendel en sandelhout aan voor een heerlijk geurende badkamer.

Nare geuren uit het sanitair verwijderen:

foto: Pexels

Om onaangename geurtjes uit sanitair snel en effectief te verwijderen, kun je 200 ml gedenatureerde alcohol en 200 ml wasverzachter in geconcentreerde vorm in een spuitfles gieten. Goed schudden en als schoonmaakmiddel gebruiken om sanitair schoon te maken.

Dit zijn een paar simpele trucs waarmee je vieze luchtjes in de badkamer aanzienlijk kunt verminderen. Laat het ons weten als je het hebt geprobeerd!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt