Ze werd achtergelaten door haar ouders op het vliegveld toen ze nog maar 9 maanden oud was: vandaag doet ze een oproep om hen te vinden

Janine image
door Janine

03 September 2020

Ze werd achtergelaten door haar ouders op het vliegveld toen ze nog maar 9 maanden oud was: vandaag doet ze een oproep om hen te vinden
Advertisement

Voor degenen die, net als vele anderen, zijn geboren, opgegroeid en bij een liefdevol gezin hebben geleefd, klinkt het horen over kinderen die door hun ouders in de steek zijn gelaten als iets droevigs maar vooral bijna onwerkelijks.

Toch zijn er niet weinig individuen wiens moeders of vaders, om de meest uiteenlopende redenen en op de meest uiteenlopende manieren, aan hun lot zijn overgelaten. Hoewel het leven doorgaat, blijven deze mensen altijd met een gevoel van binnen dat er iets onopgelost blijft, en vroeg of laat kunnen ze besluiten om diegenen te zoeken die er lang geleden voor kozen hen te verliezen.

via The Times

Advertisement

🕵🏾‍♀️ Bonjour à tous, En cette période de confinement je souhaite vous faire participer à ma recherche: Immobiles depuis...

Pubblicato da Emilie Mdn su Giovedì 16 aprile 2020

Op 19 september 1994 werd een meisje van 9 maanden achtergelaten op de luchthaven Parijs-Orly. Ze werd gevonden door een medewerkster van een autoverhuurbedrijf. Het kleine meisje werd onmiddellijk onder de hoede van de lokale politie geplaatst en kreeg de naam Emilie. Het kind werd vervolgens geadopteerd door ouders die haar alle liefde van de wereld gaven en blijven geven. Vandaag is Emilie Mandon een mooie en vrolijke vrouw dat in een prestigieuze hotelketen in Aix en Provence werkt.

Bijna 30 jaar na die dag besloot ze haar echte ouders te zoeken. Haar verhaal, gepubliceerd op haar sociale netwerken, ging al snel het internet rond en verzamelde duizenden commentaren en shares. Emilie wilde graag duidelijk maken dat haar onderzoek als enige doel heeft haar wortels te vinden. Ze koestert in feite geen wrok jegens degenen die haar in de steek hebben gelaten, ze is niet op zoek naar een andere familie, maar ze wil de reden voor de verlating weten.

Haar adoptiemoeder en -vader hebben het haar aan niets laten ontbreken en haar het best mogelijke gezin gegeven. Ze voelde echter altijd een leegte in zichzelf, die ze nu met de waarheid wil vullen. De hoop is dat haar oproep vroeg of laat de biologische ouders zal bereiken en dat Emilie eindelijk de antwoorden zal vinden waarnaar ze op zoek is.

Advertisement