Een 3-jarig meisje verdwijnt 24 uur lang en slaagt erin om naar huis terug te keren dankzij de hond die aan haar zijde bleef

Janine image
door Janine

25 September 2020

Een 3-jarig meisje verdwijnt 24 uur lang en slaagt erin om naar huis terug te keren dankzij de hond die aan haar zijde bleef
Advertisement

De band die ontstaat tussen huisdieren en mensen is werkelijk buitengewoon. Nog specialer is de relatie die kinderen weten op te bouwen met hun viervoeters. Vanuit een bepaald oogpunt worden deze buitengewone wezens in feite nooit oud, het blijven altijd lieve en speelse dieren. De kleintjes bevinden zich in die levensfase waarin ze hun eigen taal spreken, dus ook al zijn ze enig kind, ze kunnen toch rekenen op het gezelschap van kleine broertjes of zusjes "met een staart".

Abigail is een 3-jarig meisje dat in het Amerikaanse stadje Winter, in de staat Wisconsin, woont. Het meisje heeft het geluk een heel lief speelkameraadje te hebben, genaamd Peanut, een hond die een kruising is met een lichtbruine Cockerspaniël.

via KBJR6

Advertisement
Pubblicato da Lisa Koch su Lunedì 10 agosto 2020

Op een dag gingen de twee op pad, misschien met de bedoeling een van hun vele denkbeeldige avonturen te beleven. Dit bracht hen verder dan normaal, dus konden ze de weg terug niet meer vinden. De moeder van het meisje, Lisa Koch, waarschuwde onmiddellijk de lokale autoriteiten. Er werd een beroep gedaan op de hele gemeenschap met een nauwkeurige beschrijving van het meisje en haar hond. Bij het onderzoek zijn alle beschikbare middelen ingezet.

De manschappen van de sheriff doorzochten het hele gebied; een helikopter vloog over de omgeving en er werden ook honden ingezet. Er waren verschillende vrijwillige burgers die zich bij de politieagenten voegden.

Advertisement

The Sawyer County Sheriff’s Office is asking all volunteers looking to help search for the missing 3 year old in Winter...

Pubblicato da Sawyer County Sheriff's Department su Lunedì 10 agosto 2020

Na 24 uur van paniek en angst, merkte een buurman bewegingen op aan de overkant van de straat waar het huis van de familie Kock is gevestigd. Het was de hond, even later gevolgd door de kleine Abigail. De 77-jarige man kon zijn ogen niet geloven, sprong een gat in de lucht van vreugde en waarschuwde meteen iedereen. Het kleine meisje, een beetje verward, vroeg onmiddellijk om naar haar moeder te worden gebracht.

Uit de reconstructie van de feiten blijkt dat Abigail is vertrokken om Peanut het bos in te volgen. Verdwaald, bleven de twee samen midden in het bos slapen. Het meisje had krassen en insectenbeten op haar huid en tekenen van uitdroging, maar al met al ging het goed met haar. Ze kreeg de nodige behandeling en werd kort daarna uit het ziekenhuis ontslagen om naar huis terug te keren.

Eind goed, al goed, kunnen we wel zeggen. Een eenvoudig spelletje had kunnen eindigen in een tragedie, maar gelukkig was Abigail in het gezelschap van haar beschermengel die haar geen moment in de steek liet.

Advertisement