Een haas bezoekt elke dag een mensenfamilie die hem heeft gered en acht weken lang heeft gevoed - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een haas bezoekt elke dag een mensenfamilie…
Een vrouw zet haar 88-jarige moeder uit huis: aangeklaagd wegens mishandeling Hij koopt voor weinig geld een oud huis en ontdekt dan dat er een groot zwembad in de tuin verborgen ligt

Een haas bezoekt elke dag een mensenfamilie die hem heeft gered en acht weken lang heeft gevoed

Door Janine
4.887
Advertisement

Het lijdt geen twijfel dat honden en katten perfecte huisdieren zijn, en toch zijn ook andere diersoorten in staat onverwachte momenten van tederheid en genegenheid te tonen; zoals konijnen en hazen. Een haas is de hoofdrolspeler in dit betoverde verhaal, dat bijna rechtstreeks uit een sprookje lijkt te komen. De haas heet Clover en werd "geadopteerd" door de familie Terry nadat ze hem hadden gered en een paar weken te eten hadden gegeven. Nu bezoekt het dier hen elke dag.

via: York Press

Deze weeshaas werd gered door de familie Terry, die hem wekenlang in huis hield om te herstellen en veilig terug te keren naar zijn natuurlijke habitat. De familie Terry had niet verwacht dat ze hem veel eerder terug zouden zien dan ze dachten...

Na ongeveer 8 weken voor hem te hebben gezorgd en hem te hebben gevoerd, werd de haas uiteindelijk in het wild losgelaten door de familie Terry in Lincolnshire, in Engeland, maar gedurende de twee maanden na de vrijlating kwam Clover (zoals het dier werd genoemd) het huis en de tuin van de familie Terry in om gedag te zeggen en hen te bedanken voor het redden. Elke dag, zoals in het beste sprookje.

Advertisement

En in die twee maanden waagde Clover zich ook een keer binnen het huis: "Hij liep de achterdeur van het huis binnen, wat ons verraste, ging naar boven en keek naar zichzelf in de spiegel van onze kast; het was alsof hij bekeek hoeveel hij was gegroeid."

De familie Terry heeft drie kinderen: de 14-jarige Daisy, de 12-jarige Blake en de 9-jarige Eliza, en alle drie hebben ze een actieve rol gespeeld bij het verzorgen van Clover, vooral de kleine Eliza: "Onze jongste dochter, Eliza, zou heel graag dierenarts willen worden, ze is dol op dieren en zorgt voor hen en de dieren in het wild."

Gevonden in de tuin terwijl Mark Terry, de vader, het gras aan het maaien was, werd Clover bijna een nieuw lid van de Engelse familie, vanaf het eerste moment dat ze besloten hem te redden omdat hij waarschijnlijk wees was, totdat deze tedere en dankbare haas besloot de Terry’s elke dag te "bezoeken" vanaf het moment van zijn vrijlating in het wild.

Wie zei er dat alleen honden en katten genegenheid kunnen tonen aan ons mensen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt