Elke avond keert een eendje terug naar het huis van de jongen die haar leven heeft gered: ze zijn praktisch onafscheidelijk - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Elke avond keert een eendje terug naar…
Hij koopt voor weinig geld een oud huis en ontdekt dan dat er een groot zwembad in de tuin verborgen ligt De 10 meest voorkomende redenen die leiden tot een echtscheiding

Elke avond keert een eendje terug naar het huis van de jongen die haar leven heeft gered: ze zijn praktisch onafscheidelijk

Door Janine
2.127
Advertisement

Je kunt alles in het leven verwachten, behalve vriendschap sluiten met een eendje. Dat is ook wat Steven Thibault, een man die een reeks appartementen in Nahant, in Massachussetts beheert, eerst dacht en die op een werkdag als alle anderen een eenzaam en bang eendje vond dat worstelde om uit het zwembad te komen van het appartementencomplex. Steven wist dat de eend het alleen niet zou redden, dus besloot hij hem mee naar huis te nemen om voor het dier te zorgen.

via: The Dodo

Wat Steven niet kon weten, is dat het eendje, door de jongen Cheerio genoemd, erg gehecht aan hem raakte en dat hij de man die zijn leven had gered nooit zou verlaten. Hoewel Steven de eend overdag vrij laat om hem weer in contact te brengen met zijn natuurlijke habitat, keert hij elke nacht terug naar het huis van Steven.

Niemand zou er om hebben gewed, maar nu zijn Steven en Cheerio ongelooflijk goede vrienden geworden. Steven vertelde The Dodo: “Hij heeft een sociaal leven, brengt tijd door met andere eenden, wat me gelukkig maakt, maar aan het eind van de dag kiest hij altijd voor mij. Dat kan op een dag veranderen, maar dat is aan hem."

En blijkbaar, ondanks dat hij erg gehecht is aan zijn menselijke baasje, lijkt Cheerio een heel "werelds" eendje: "Hij kan het goed vinden met andere eenden, vooral mannetjes. Hij is een beetje verlegen als het om vrouwtjes gaat, maar ik hoop dat dit verandert. Hij gaat ook op stap met andere soorten, zoals wilde eenden en ganzen die hier in Nahant overwinteren. Hij heeft ook meeuwen als vrienden!"

Advertisement

Toen Steven dat eendje bijna per ongeluk redde uit het zwembad van het appartementencomplex waar hij werkte, had hij zich niet kunnen voorstellen dat Cheerio zijn leven zou veranderen en een vast referentiepunt zou worden.

Elke avond komt de eend bij hem thuis, in het vertrouwen dat hij een liefdevolle familie heeft gevonden waar hij altijd op kan rekenen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt