Een vrouw die aan een zipline hangt, wordt verrast door een alligator die uit het water springt om haar te bijten

Janine image
door Janine

14 September 2020

Een vrouw die aan een zipline hangt, wordt verrast door een alligator die uit het water springt om haar te bijten
Advertisement

Er zijn mensen die graag nieuwe en opwindende sensaties ervaren, misschien door zichzelf te lanceren in nogal "extreme" activiteiten die hen plezier kunnen bezorgen dat moeilijk te beleven is met traditionele activiteiten. Bungee jumping, abseilen, parachutespringen of deltavliegen zijn slechts enkele van de manieren om de routine te doorbreken en iets bijzonder spannends te ervaren.

Een geweldige manier om de sensatie van het vliegen in de leegte te ervaren, is de zogenaamde "zipline", een kabelbaan die twee uiteinden met elkaar verbindt waardoor mensen op volle snelheid kunnen vliegen. Hoewel het veilig en onschadelijk is, kan het onverwachte altijd op de loer liggen. Dit kunnen we wel zeggen als we kijken naar wat er met de vrouw is gebeurd waarover we je gaan vertellen.

via Apost

Advertisement
Dear Roman/Youtube

Dear Roman/Youtube

We bevinden ons in Florida, een Amerikaanse staat die de beroemde thuisbasis is van vele soorten alligators in zijn natuurlijke en onaangetaste omgevingen. De kabelbaan om te "vliegen" vanwaar deze vrouw zichzelf lanceerde, gaat recht over een moerassig meer, dat - onnodig te zeggen - bewoond wordt door angstaanjagende en grote reptielen.

Je hoeft niet veel verbeeldingskracht te gebruiken om je een situatie van vermaak en een gevoel van vrijheid voor te stellen zoals die van de zipline, waarbij plotseling een enorme bek uit het water beneden haar tevoorschijn komt, klaar om de ongelukkigen te bijten die aan de kabelbaan hangen. Dit is precies wat er met de vrouw in kwestie gebeurde toen ze, bijna bij het einde van de kabel, een verdachte beweging zag in het water van het meer, gevolgd door een alligator die omhoog sprong om haar te bijten.

Advertisement
Dear Roman/Youtube

Dear Roman/Youtube

Hoewel het te verwachten was dat alligators in dit grote meer aanwezig zouden zijn, verwachtte niemand - en de vrouw zeker niet - een dergelijke reactie van het dier. Het grote reptiel vond het echter gepast om zich te laten zien en werd de hoofdrolspeler in een episode die, als de kabel waar de vrouw aan hing een paar centimeter lager was geplaatst, erg gevaarlijk voor haar zou kunnen zijn.

Gelukkig kon de alligator zijn tanden niet in zijn prooi krijgen. De vrouw, van haar kant, had ongetwijfeld een opwindende ervaring, of zelfs dubbel opwindend, als we de sensatie van het vliegen op volle snelheid op de zipline toevoegen aan die van een ontmoeting met het reptiel!

Advertisement