Hij ontdekt dat zijn geliefde hond kanker heeft en maakt een lange en onvergetelijke reis met haar - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij ontdekt dat zijn geliefde hond kanker…
15 foto's van 20 huisdieren die samen met hun baasjes

Hij ontdekt dat zijn geliefde hond kanker heeft en maakt een lange en onvergetelijke reis met haar

Door Janine
2.554
Advertisement

Zijn we er echt zeker van dat alleen de hond de beste vriend van de mens is, of misschien is het tegenovergestelde ook waar? In sommige gevallen misschien niet, maar in het geval waar we je nu over gaan vertellen wel.

Het gebeurt vaak om verhalen te lezen en te vertellen over geweldige vriendschappen tussen mensen en liefhebbende, onafscheidelijke honden, die echt alles voor elkaar zouden doen. Robert, de jongen die het geluk heeft de hond Bella jarenlang aan zijn zijde te hebben, is nog verder gegaan en gedraagt ​​zich zoals zelfs een vriend of een naaste verwant niet zou doen.

De omstandigheden waren die waarin geen enkele hondenliefhebber zich ooit zou willen bevinden. Denk in feite maar aan de pijn die kan worden gevoeld wanneer bij je vertrouwde "viervoeter” de diagnose botkanker in het eindstadium wordt gesteld, met een levensverwachting van 3 tot 6 maanden.

Dit is wat Bella helaas overkwam en, na een eerste moment van wanhoop, besloot Robert dat hij er alles aan zou doen om de laatste levensperiode van zijn hond speciaal te maken.

Advertisement

Zo pakte de jonge Amerikaan uit Nebraska zijn spullen en ging samen met Bella op een lange en onvergetelijke avontuurlijke reis. Zowel voor hem als voor de hond.

Stranden, bergen, steden, wandelingen, autoritten, ontroerende en grappige momenten: Robert en Bella hebben samen een lange weg afgelegd, langs de oostkust van de Verenigde Staten, en ze zien er helemaal niet moe uit.

Van de 6 maanden die Bella nog te leven had, zijn er vele maanden van reizen verstreken en de hond is er nog steeds, en heeft plezier als nooit tevoren.

Advertisement

En Robert kan zeker hetzelfde zeggen: zo'n ervaring, met zo'n diepgaande, onbaatzuchtige en ontroerende betekenis, is echt iets dat ons allemaal zou tekenen.

Het verhaal van deze man en zijn zieke hond heeft veel mensen over de hele wereld ontroerd en blijft dat doen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt