Een vrouw ontdekt dat ze een paar weken na de adoptie van 4 kinderen zwanger is van een vierling

Janine image
door Janine

24 September 2020

Een vrouw ontdekt dat ze een paar weken na de adoptie van 4 kinderen zwanger is van een vierling
Advertisement

Het leven heeft altijd verrassingen voor ons in petto, in voor- en tegenspoed. We hebben dit al vroeg in ons leven geleerd, en in veel gevallen blijven we het dag in dag uit begrijpen, zelfs als we ouder en volwassen zijn. Het is moeilijk om precies te zeggen wat het is, maar er gebeuren soms dingen waarbij we alleen maar versteld kunnen staan, toevalligheden en gebeurtenissen die ongelooflijk zijn.

Het echtpaar over wie we je nu gaan vertellen weet erover mee te praten, dat in minder dan een jaar tijd hun gezin heeft uitgebreid tot 11 leden. Dat klopt: Maxine en Jake Young wisten altijd al dat ze ouders wilden worden, maar ze hadden nooit gedacht tot op dit punt.

via maxinelee_y/Instagram

Advertisement

Na eerst biologisch een kind te hebben gekregen, besloten de twee om 4 broers en zussen te adopteren. Na verschillende juridische verwikkelingen, slaagden ze erin hun ouders te worden en konden ze eindelijk genieten van het grote gezin waarvan ze altijd hadden gedroomd. Geen van hen verwachtte echter wat er daarna zou gebeuren.

Een paar weken na de officiële adoptie van de 4 kinderen kwam Maxine erachter dat ze zwanger was. Het ging echter niet om één kind, maar 4 kinderen! Je leest het goed: de vrouw zou een vierling krijgen, een vrij zeldzame omstandigheid maar die soms voorkomt. Onnodig te zeggen dat Maxine verbijsterd was, minstens zo erg als Jake en de artsen die haar volgden, toen ze hoorden hoeveel kinderen ze verwachtte.

Advertisement
maxinelee_y/Instagram

maxinelee_y/Instagram

Aan zorgen was er geen gebrek, aangezien een dergelijke bevalling complicaties kan veroorzaken, maar gelukkig vertrouwden de twee op de juiste specialisten, zodat "supermamma” Maxine alle aandacht kon krijgen die ze nodig had. Gelukkig ging alles goed en ging het gezin Young van 7 naar 11 vertegenwoordigers. Silas Ledger, Theo Alexander, Beck Killian en Cecilia Hudson kwamen zonder bijzondere problemen ter wereld, en voor de vrouw was dit "een geweldige zegen".

maxinelee_y/Instagram

maxinelee_y/Instagram

Het moet gezegd worden dat het voor het paar niet gemakkelijk zal zijn om voor zo'n groot gezin te zorgen. Zowel de vierling als de andere 5 kinderen die ze al hadden, zullen veel aandacht nodig hebben, evenals uitgaven, ook gezien het feit dat het gezin maar één inkomen heeft. Daarom werd een inzamelingsactie geactiveerd op GoFundMe, om het paar te ondersteunen in de kosten die verband houden met het te onderhouden gezin. Maar één ding is zeker: Maxine en Jake zullen zich zeker nooit vervelen met hun enorme gezin!

Advertisement