Een vrouw ontdekt dat ze een paar weken na de adoptie van 4 kinderen zwanger is van een vierling - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw ontdekt dat ze een paar weken…
Peetmoeder zijn is een grote eer: je wordt een spirituele gids en Dit meisje slaagde erin om haar eerste huis te kopen op 19-jarige leeftijd nadat ze geld had gespaard door bij McDonald's te werken

Een vrouw ontdekt dat ze een paar weken na de adoptie van 4 kinderen zwanger is van een vierling

Door Janine
39.314
Advertisement

Het leven heeft altijd verrassingen voor ons in petto, in voor- en tegenspoed. We hebben dit al vroeg in ons leven geleerd, en in veel gevallen blijven we het dag in dag uit begrijpen, zelfs als we ouder en volwassen zijn. Het is moeilijk om precies te zeggen wat het is, maar er gebeuren soms dingen waarbij we alleen maar versteld kunnen staan, toevalligheden en gebeurtenissen die ongelooflijk zijn.

Het echtpaar over wie we je nu gaan vertellen weet erover mee te praten, dat in minder dan een jaar tijd hun gezin heeft uitgebreid tot 11 leden. Dat klopt: Maxine en Jake Young wisten altijd al dat ze ouders wilden worden, maar ze hadden nooit gedacht tot op dit punt.

Na eerst biologisch een kind te hebben gekregen, besloten de twee om 4 broers en zussen te adopteren. Na verschillende juridische verwikkelingen, slaagden ze erin hun ouders te worden en konden ze eindelijk genieten van het grote gezin waarvan ze altijd hadden gedroomd. Geen van hen verwachtte echter wat er daarna zou gebeuren.

Een paar weken na de officiële adoptie van de 4 kinderen kwam Maxine erachter dat ze zwanger was. Het ging echter niet om één kind, maar 4 kinderen! Je leest het goed: de vrouw zou een vierling krijgen, een vrij zeldzame omstandigheid maar die soms voorkomt. Onnodig te zeggen dat Maxine verbijsterd was, minstens zo erg als Jake en de artsen die haar volgden, toen ze hoorden hoeveel kinderen ze verwachtte.

Aan zorgen was er geen gebrek, aangezien een dergelijke bevalling complicaties kan veroorzaken, maar gelukkig vertrouwden de twee op de juiste specialisten, zodat "supermamma” Maxine alle aandacht kon krijgen die ze nodig had. Gelukkig ging alles goed en ging het gezin Young van 7 naar 11 vertegenwoordigers. Silas Ledger, Theo Alexander, Beck Killian en Cecilia Hudson kwamen zonder bijzondere problemen ter wereld, en voor de vrouw was dit "een geweldige zegen".

Advertisement

Het moet gezegd worden dat het voor het paar niet gemakkelijk zal zijn om voor zo'n groot gezin te zorgen. Zowel de vierling als de andere 5 kinderen die ze al hadden, zullen veel aandacht nodig hebben, evenals uitgaven, ook gezien het feit dat het gezin maar één inkomen heeft. Daarom werd een inzamelingsactie geactiveerd op GoFundMe, om het paar te ondersteunen in de kosten die verband houden met het te onderhouden gezin. Maar één ding is zeker: Maxine en Jake zullen zich zeker nooit vervelen met hun enorme gezin!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt