Op 89-jarige leeftijd werkt hij nog steeds met het bezorgen van pizza's: een stel helpt hem met een "fooi" van $12.000

Janine image
door Janine

01 Oktober 2020

Op 89-jarige leeftijd werkt hij nog steeds met het bezorgen van pizza's: een stel helpt hem met een "fooi" van $12.000
Advertisement

De derde leeftijd zou voor iedereen een vredig moment moeten zijn, om omringd te zijn door de dierbaren van ons leven en om vreedzaam te leven zonder al te veel zorgen. Helaas hebben niet alle senioren zoveel geluk: sommigen van hen hebben dit alles namelijk niet.

Derlin Newey is een van hen: om rond te komen en alle kosten te dekken, moet hij op 89-jarige leeftijd nog steeds werken door pizza's te bezorgen, een beroep dat meestal door jonge mensen wordt gedaan, misschien als eerste ervaring. Het leven van deze oudere man was echter voorbestemd om te veranderen. Bij een gelukkig toeval ontmoette hij enkele mensen die zijn situatie ter harte namen en verbeterden op een manier die hij nooit had verwacht.

via CNN

Advertisement
KSL News/Youtube

KSL News/Youtube

We zijn in Utah, waar Derlin woont en werkt, bij de bekende pizzaketen van Papa John’s, door pizza’s thuis te bezorgen. Op een avond zoals vele andere, veranderde alles voor hem. De oudere man belde namelijk aan bij de familie Valdez, waar Carlos deel van uitmaakt, een zeer beroemd personage op het sociale netwerk TikTok.

Na een leuk gesprek met de 89-jarige, gefilmd en gedeeld op internet, kon de familie Valdez niet anders dan getroffen worden door het verhaal van de man en zijn vriendelijkheid. Dus besloten ze hem te helpen, door zijn situatie openbaar te maken die voor veel emotionele reacties van gebruikers heeft gezorgd. Maar dat is nog niet alles.

Advertisement
KSL News/Youtube

KSL News/Youtube

Om iets concreets te doen voor de bejaarde Derlin, die op bijna 90-jarige leeftijd nog steeds moet werken, hebben Valdez en zijn vrouw een geldinzamelingsactie voor hem georganiseerd. Gezien de bekendheid van de twee duurde het niet lang voordat het liefdadigheidswerk volledig onverwachte resultaten bereikte. In een paar dagen tijd werd meer dan $12.000 opgehaald - een zeer substantiële "fooi" voor Newey!

De familie Valdez van hun kant kon niet gelukkiger zijn met het resultaat en ze konden niet wachten om Derlin te vertellen wat ze hadden gedaan. Dus gingen ze naar zijn bescheiden stacaravan om het ingezamelde geld aan de man te overhandigen en hem een ​​geweldige verrassing te geven. De 89-jarige kon zijn tranen niet bedwingen, ongelovig over het gebeurde en bijna sprakeloos van vreugde en dankbaarheid.

KSL News/Youtube

KSL News/Youtube

Eindelijk zal deze oude man een beetje meer financiële zekerheid kunnen hebben, hij heeft nu het geld om de dagelijkse uitgaven te betalen. Een prachtig verhaal dat ons weer leert dat we de hoop nooit mogen verliezen, en dat geluk altijd om de hoek kan liggen of, zoals in dit geval, achter de deur!

Advertisement