Ze haalt uit naar haar schoonmoeder: “Ze overlaadde haar biologische kleinkinderen met cadeautjes, voor haar stiefkleindochter alleen een pyjama”

Janine image
door Janine

11 Oktober 2020

Ze haalt uit naar haar schoonmoeder: “Ze overlaadde haar biologische kleinkinderen met cadeautjes, voor haar stiefkleindochter alleen een pyjama”
Advertisement

De kerstperiode zou de perfecte tijd moeten zijn om meer tijd door te brengen met het gezin, met de naaste familieleden maar ook met degenen die we al lang niet meer hebben gezien. Voor de kleintjes is de tijd van de kerstdagen, het moment waarop cadeautjes met het hart en met liefde worden bezorgd door mama, papa, grootouders en ooms en tantes. Soms kan het echter gebeuren dat er onaangename voorkeuren zijn bij het kiezen van het geschenk, en dan kan zelfs Kerstmis in een nachtmerrie veranderen...

via Mumsnet

Advertisement
Niklas Gustavsson/Flickr

Niklas Gustavsson/Flickr

Een ongelukkige situatie waarin een moeder verzeild is geraakt, die op eerste kerstdag een scène meemaakte van schaamteloze achterstelling van de kant van haar schoonmoeder. De grootmoeder arriveerde met tassen vol cadeautjes voor haar kleinkinderen van haar zoon en schoondochter, terwijl er maar een paar kleinere pakjes voor de dochter van de vrouw van haar zoon waren; omdat ze niet de biologische kleindochter van de schoonmoeder was, aarzelde deze niet om haar schokkende voorkeur tegenover haar kleinkinderen, serie A en serie B, aan iedereen te laten zien:

"Als het tijd is voor cadeautjes, komt schoonmoeder met 2 enorme zakken van de Kerstman voor de twee kinderen van haar zoon en schoondochter, de kinderen zijn 5 en 2 jaar oud, voor mijn dochter heeft ze één cadeautje. De kleindochters zijn een half uur later nog cadeautjes aan het uitpakken, terwijl mijn dochter alleen een pyjama heeft gekregen. Ze is nu echt boos en vraagt ​​waarom oma haar alleen een pyjama gaf en haar neefjes speelgoed, kleding en chocolaatjes."

Advertisement
Pixabay

Pixabay

De boze moeder legde uit dat haar dochter begrijpt dat haar vader en oma niet biologisch verwant zijn aan haar, maar ze hebben er allemaal hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat er evenveel van haar werd gehouden. Woedend hierover, dachten zowel de vader van het 5-jarige meisje als de schoonzus niet twee keer na en deelden met haar de geschenken die aan de neven waren toegewezen, en konden daardoor samen spelen.

Zal deze grootmoeder, nu haar zoon en haar schoondochter zich tegen haar hebben gekeerd, de volgende keer misschien haar kleinkinderen op dezelfde manier behandelen?

Advertisement