Een vrouw wordt zwanger van een vierling kort nadat ze vier broers en zussen heeft geadopteerd

Janine image
door Janine

27 Oktober 2020

Een vrouw wordt zwanger van een vierling kort nadat ze vier broers en zussen heeft geadopteerd
Advertisement

Maxine en Jake hebben altijd al veel kinderen gewild. Sinds ze besloten te trouwen, hebben ze er alles aan gedaan om hun gezin uit te breiden. Na de bruiloft kreeg het echtpaar uit Reading, in Pennsylvania, een biologische zoon genaamd Henry, die werd gevolgd door vier broers en zussen, allemaal geadopteerd in december 2019: Aiden, Parker, Connor en Elliott. Na deze buitengewone adoptie hadden Maxine en Jake echter niet verwacht wat er zou gebeuren...

via The Sun UK

Advertisement

Nadat het paar na de geboorte van Henry probeerde nog een biologisch kind te krijgen (wat niet lukte), kwam de schok voor Maxine en Jake: een paar weken nadat ze vier kinderen hadden geadopteerd ontdekte de vrouw dat ze zwanger was... van een vierling! Een zeer zeldzaam geval waardoor het Amerikaanse gezin 9 kinderen binnen hun muren zou verwelkomen!

Een echt zware taak voor Maxine en Jake, die de uitdaging echter met moed en veel enthousiasme aangingen; bovendien wilden ze altijd al een heel groot gezin!

Advertisement

Toen Henry, de biologische zoon, werd geboren, bevond het echtpaar zich al in de fase voor pleegzorg van de vier kinderen die binnenkort deel van hun leven zouden gaan uitmaken: het belangrijkste doel van de opvang was om de kinderen daarna terug te brengen naar hun biologische ouders na een tijd doorgebracht te hebben in een ander gezin, maar toen duidelijk werd dat ze niet zouden terugkeren naar de "afzender", vroegen Maxine en Jake aan Aiden, Parker, Connor en Elliott of ze voor altijd bij hen wilden blijven. Het antwoord was duidelijk positief.

Nu klopte het lot echter weer aan de deur van de familie Young, die hen nog vier kinderen heeft gegeven, een werkelijk onverwachte biologische vierling!

Aanvankelijk maakte Maxine zich echt zorgen, maar uiteindelijk ging alles op de best mogelijke manier: "Het is eigenlijk een stuk gemakkelijker dan ik dacht dat het zou zijn. Er waren momenten dat ik echt paranoïde en ongerust was, en mezelf afvroeg: "Gaat het ons wel lukken?"

En ja, het is gelukt, ondanks de "drukke" situatie thuis!

Advertisement