Een man gebruikte een föhn om een ​​onderkoelde duif op te warmen van de stromende regen

Janine image
door Janine

27 November 2020

Een man gebruikte een föhn om een ​​onderkoelde duif op te warmen van de stromende regen
Advertisement

Soms zijn goedhartige acties niet die welke gepland zijn of zijn komen aanwaaien, zodat iedereen onze keuzes kan goedkeuren ten behoeve van de gemeenschap, integendeel; vaak zijn de mooiste gebaren die handelingen die plotseling uit ons hart komen, zonder dat we ze hadden gepland. Wat zou je doen als je een totaal doorweekte duif op je vensterbank zou vinden, rillend van de kou en de regen? Zou je het in huis laten of zou je het opwarmen met een haardroger?

via CNN Turk

Advertisement
CNN Turk

CNN Turk

Een man uit Turkije genaamd Sabahattin Yılmaz ging de wereld rond toen hij onsterfelijk werd gemaakt en een werkelijk onverwacht gebaar maakte: in zijn stad had het dagenlang geregend en er kwamen nog meer buien aan; daarom, toen Sabahattin een duif op zijn vensterbank zag rillen van de kou en bijna onderkoeld, dacht hij geen twee keer na en hielp hem… op zijn eigen manier!

De 50-jarige man pakte een ​​föhn, stak hem in het stopcontact en probeerde de arme trillende duif vanuit het raam op te warmen...

Advertisement
CNN Turk

CNN Turk

En het lijkt erop dat het zeer vriendelijke en tegelijkertijd ongebruikelijke gebaar van deze man uit Turkije niet onopgemerkt bleef; de beelden van de duif, verwarmd door de hete luchtstraal van de haardroger van Sabahattin, zijn de wereld al rondgegaan.

Een eenvoudig en mooi gebaar dat ervoor zorgde dat dat arme dier niet leed onder vorst en regen... goed gedaan Sabahattin!

Advertisement