Hij knielt en geeft een verlovingsring aan zijn vrouw die net uit het ziekenhuis komt: ze houden al 63 jaar van elkaar - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij knielt en geeft een verlovingsring…
De lieve foto's van de 15 mensen die hebben overdreven met make-up en echte horror-meesterwerken hebben gemaakt

Hij knielt en geeft een verlovingsring aan zijn vrouw die net uit het ziekenhuis komt: ze houden al 63 jaar van elkaar

07 December 2020 • Door Janine
2.735
Advertisement

Als de liefde echt is, duurt het een leven lang. Het maakt niet uit dat de tijd onverbiddelijk verstrijkt of dat je niet langer jong bent, ook als je wat ouder bent, houdt dit buitengewone gevoel nooit op te bestaan, en het hart houdt nooit op met kloppen voor de persoon van wie je je hele leven gehouden hebt. Zoals Karl en Donna Von Schwarz is overkomen, een echtpaar dat 63 jaar getrouwd is en dat ondanks de beproevingen van het leven verenigd blijft als nooit tevoren.

via: CBS News

Donna is 81 jaar oud en in 2018 moest ze een hartoperatie ondergaan, die werd gevolgd door een epileptische aanval en een zeer ernstige beroerte; daarom bracht Donna het grootste deel van dat jaar door van het ene ziekenhuis naar het andere. En bij dit alles heeft haar man Karl haar nooit in de steek gelaten, nog geen seconde.

Karl en Donna ontmoetten elkaar in de jaren ’50 en trouwden uiteindelijk in 1956, kregen vier kinderen en negen kleinkinderen in de loop der jaren!

Zo'n groot gezin moest wel ontstaan zijn uit een even grote liefde, en daarom beloofde Karl haar, na de lange revalidatie van zijn vrouw, dat hij een nieuwe verlovingsring voor haar zou kopen als ze eindelijk ontslagen zou worden uit het ziekenhuis!

Een belofte die in alle opzichten werd nagekomen; eenmaal uit het ziekenhuis, zag Donna haar Karl voor haar neerknielen, terwijl hij haar een schitterende ring gaf die zou getuigen van hun eeuwige liefde; Karl had zijn vrouw immers niet in de steek gelaten tijdens haar verblijf in het ziekenhuis, zelfs geen minuut!

Advertisement

Al 63 jaar zijn Karl en Donna getrouwd, en zelfs de stormen van het leven hebben hun liefde niet beïnvloed; om deze meer unieke dan zeldzame band te vieren, is een ring precies wat ze nodig hadden.

Zo'n echtpaar kunnen we alleen maar met heel ons hart een vredig leven vol enorme voldoeningen toewensen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt