Hij knielt en geeft een verlovingsring aan zijn vrouw die net uit het ziekenhuis komt: ze houden al 63 jaar van elkaar

Janine image
door Janine

07 December 2020

Hij knielt en geeft een verlovingsring aan zijn vrouw die net uit het ziekenhuis komt: ze houden al 63 jaar van elkaar
Advertisement

Als de liefde echt is, duurt het een leven lang. Het maakt niet uit dat de tijd onverbiddelijk verstrijkt of dat je niet langer jong bent, ook als je wat ouder bent, houdt dit buitengewone gevoel nooit op te bestaan, en het hart houdt nooit op met kloppen voor de persoon van wie je je hele leven gehouden hebt. Zoals Karl en Donna Von Schwarz is overkomen, een echtpaar dat 63 jaar getrouwd is en dat ondanks de beproevingen van het leven verenigd blijft als nooit tevoren.

via CBS News

Advertisement

Donna is 81 jaar oud en in 2018 moest ze een hartoperatie ondergaan, die werd gevolgd door een epileptische aanval en een zeer ernstige beroerte; daarom bracht Donna het grootste deel van dat jaar door van het ene ziekenhuis naar het andere. En bij dit alles heeft haar man Karl haar nooit in de steek gelaten, nog geen seconde.

Karl en Donna ontmoetten elkaar in de jaren ’50 en trouwden uiteindelijk in 1956, kregen vier kinderen en negen kleinkinderen in de loop der jaren!

Advertisement
ChristinaCheri/Twitter

ChristinaCheri/Twitter

Zo'n groot gezin moest wel ontstaan zijn uit een even grote liefde, en daarom beloofde Karl haar, na de lange revalidatie van zijn vrouw, dat hij een nieuwe verlovingsring voor haar zou kopen als ze eindelijk ontslagen zou worden uit het ziekenhuis!

Een belofte die in alle opzichten werd nagekomen; eenmaal uit het ziekenhuis, zag Donna haar Karl voor haar neerknielen, terwijl hij haar een schitterende ring gaf die zou getuigen van hun eeuwige liefde; Karl had zijn vrouw immers niet in de steek gelaten tijdens haar verblijf in het ziekenhuis, zelfs geen minuut!

ChristinaCheri/Twitter

ChristinaCheri/Twitter

Al 63 jaar zijn Karl en Donna getrouwd, en zelfs de stormen van het leven hebben hun liefde niet beïnvloed; om deze meer unieke dan zeldzame band te vieren, is een ring precies wat ze nodig hadden.

Zo'n echtpaar kunnen we alleen maar met heel ons hart een vredig leven vol enorme voldoeningen toewensen!

Advertisement