"Ik ben geen kinderdagverblijf": een oma wil betaald worden als ze de hele dag voor haar kleinkind zorgt

Janine image
door Janine

12 December 2020

"Ik ben geen kinderdagverblijf": een oma wil betaald worden als ze de hele dag voor haar kleinkind zorgt
Advertisement

Niet alle oma’s hebben de nodige kracht om elke dag voor hun kleinkinderen te zorgen; hoewel ze zelfs hun leven zouden geven voor hun kinderen, denken sommige van deze moeders er anders over en geloven dat er aan alles een limiet is. Zoals deze oma die anoniem wilde blijven en haar dochter vroeg om haar 15 dollar per uur te betalen om voor haar kleinzoon te zorgen. Een verzoek waarop het web meteen los ging.

via Daily Mail UK

Advertisement
Pxhere

Pxhere

Het verhaal, anoniem verteld door de Daily Mail, gaat over deze oma die er gewoon niet mee instemde om voor haar kleinzoon te zorgen in afwezigheid van haar dochter; de moeder werkte elke dag, maar deze oma, zo zorgzaam en we zouden zelfs "dapper" durven zeggen, durfde haar dochter om een ​​vergoeding te vragen: 15 dollar per uur. Toen het nieuws bekend werd, werd de vrouw  "irrationeel" of zelfs "hebzuchtig" genoemd.

De oma kon haar dagelijkse bezigheden niet uitvoeren en kon niet genieten van haar pensioen en oude dag omdat ze heel vaak haar kleinkind te eten moest geven, op hem moest passen, of zelfs gewoon in bad moest doen; de dochter bood haar uiteindelijk $10 per uur aan, maar haar moeder weigerde dit resoluut.

Advertisement
Pxhere

Pxhere

Tegen de Daily Mail zei de vrouw eenvoudigweg: "Ik ben geen kinderdagverblijf, ik heb het geld nodig voor de tijd die ik kwijt ben om dat werk te doen!"

Dit verhaal, dat wat absurd klinkt, leert dat ieders tijd altijd waarde heeft en als zodanig in al zijn vormen gerespecteerd moet worden. Waarschijnlijk zal de dochter op dit punt deze diensten aan een babysitter vragen en haar bejaarde moeder in alle rust van haar oude dag laten genieten.

Advertisement