"Ik ben geen kinderdagverblijf": een oma wil betaald worden als ze de hele dag voor haar kleinkind zorgt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
"Ik ben geen kinderdagverblijf": een…
Hij vraagt ​​de Kerstman om een ​​speelgoedpistool, maar hij zegt nee: zijn moeder is woedend Een oma jaagt de dief die haar wilde beroven bij de geldautomaat weg:

"Ik ben geen kinderdagverblijf": een oma wil betaald worden als ze de hele dag voor haar kleinkind zorgt

Door Janine
24.589
Advertisement

Niet alle oma’s hebben de nodige kracht om elke dag voor hun kleinkinderen te zorgen; hoewel ze zelfs hun leven zouden geven voor hun kinderen, denken sommige van deze moeders er anders over en geloven dat er aan alles een limiet is. Zoals deze oma die anoniem wilde blijven en haar dochter vroeg om haar 15 dollar per uur te betalen om voor haar kleinzoon te zorgen. Een verzoek waarop het web meteen los ging.

foto: Pxhere

Het verhaal, anoniem verteld door de Daily Mail, gaat over deze oma die er gewoon niet mee instemde om voor haar kleinzoon te zorgen in afwezigheid van haar dochter; de moeder werkte elke dag, maar deze oma, zo zorgzaam en we zouden zelfs "dapper" durven zeggen, durfde haar dochter om een ​​vergoeding te vragen: 15 dollar per uur. Toen het nieuws bekend werd, werd de vrouw  "irrationeel" of zelfs "hebzuchtig" genoemd.

De oma kon haar dagelijkse bezigheden niet uitvoeren en kon niet genieten van haar pensioen en oude dag omdat ze heel vaak haar kleinkind te eten moest geven, op hem moest passen, of zelfs gewoon in bad moest doen; de dochter bood haar uiteindelijk $10 per uur aan, maar haar moeder weigerde dit resoluut.

foto: Pxhere

Tegen de Daily Mail zei de vrouw eenvoudigweg: "Ik ben geen kinderdagverblijf, ik heb het geld nodig voor de tijd die ik kwijt ben om dat werk te doen!"

Dit verhaal, dat wat absurd klinkt, leert dat ieders tijd altijd waarde heeft en als zodanig in al zijn vormen gerespecteerd moet worden. Waarschijnlijk zal de dochter op dit punt deze diensten aan een babysitter vragen en haar bejaarde moeder in alle rust van haar oude dag laten genieten.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt