Na een vertraging van vijf jaar krijgt ze een brief van haar overleden moeder

Janine image
door Janine

19 December 2020

Na een vertraging van vijf jaar krijgt ze een brief van haar overleden moeder
Advertisement

Stel je voor dat je plotseling een handgeschreven brief in je brievenbus krijgt van vijf jaar geleden die nooit op tijd arriveerde, en die brief is geschreven door je moeder. Een ongelooflijke situatie waarvan Katrina Jones, een vrouw uit Youngstown in Ohio, de hoofdrolspeelster was, die in december 2020 in haar brievenbus een brief vond die in 2015 door haar moeder was ondertekend: haar moeder stierf in 2018.

via Fox 13

Advertisement

A woman in Youngstown got a birthday card in the mail from her mother… who passed away.

Pubblicato da WKBN 27 Youngstown OH su Venerdì 11 dicembre 2020

Katrina onthulde dat de brief een stempel droeg van 20 juni 2015, maar nooit op tijd en op de plaats van bestemming was aangekomen; in feite herinnert de vrouw zich nog goed dat haar moeder vijf jaar eerder een brief had gestuurd: "Ik herinner me vele jaren geleden en ik denk dat ik met zekerheid kan zeggen dat het 2015 moet zijn geweest en ik weet nog dat ze me vroeg: “Heb je mijn brief nog gehad?”

Voor Katrina moest het een teken van het lot zijn, aangezien haar moeder helaas in 2018 was overleden, zonder dat haar dochter de brief die ze haar had geschreven tijdig in handen had ontvangen. Een verlate brief die nu nog meer betekenis krijgt voor haar dochter nadat haar moeder in 2018 overleed. Na het ontvangen van deze enorme en onverwachte verrassing zei Katrina: "Dit is een teken, ik moest het gewoon nu krijgen."

Advertisement