Deze man kreeg een boete omdat zijn haan te vroeg kraaide en de buren wakker maakte - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze man kreeg een boete omdat zijn…
Twee arme moeders betrapt op het stelen van voedsel in een supermarkt: de politieagent betaalt de boodschappen voor hen Hij raakt al zijn bezittingen kwijt door een ernstige brand, behalve zijn trouwe hond: de omhelzing tussen de twee is ontroerend

Deze man kreeg een boete omdat zijn haan te vroeg kraaide en de buren wakker maakte

Door Janine
3.118
Advertisement

Gezien de vele klachten uit de buurt, werd het kraaien van deze haan blijkbaar niet bijzonder gewaardeerd, zo erg zelfs dat de eigenaar, een 83-jarige man genaamd Angelo Boletti, een boete kreeg van het bestuur van zijn Italiaanse stad van 166 euro. Blijkbaar irriteerde het ochtendgekraai van de haan vooral de buren van de man: hij kraaide van 4.30 uur 's ochtends tot 6.00 uur; een situatie die voor velen onhoudbaar was.

foto: Il Cittadino

Angelo Boletti, een 83-jarige gepensioneerde man die in Castiraga Vidardo in Lombardije woont, had al 10 jaar een haan als gezelschap, genaamd Carletto, die echter heel vroeg in de ochtend kraaide: meestal van 4.30 tot 6.00 uur 's ochtends; in het verleden was de man door zijn buurt gewaarschuwd om zijn boerderijdier op minstens 10 meter afstand van naburige huizen te houden. Om deze reden had Angelo in voorgaande jaren zijn Carletto weggegeven aan een vriend.

Het lot wilde echter dat Angelo's vriend twintig dagen weg was, dus had hij de kraaiende haan weer toevertrouwd aan de 83-jarige man; onnodig toe te voegen dat zijn buren Carletto's terugkeer naar de kippenren absoluut niet waardeerden, die opnieuw elke dag van 4.30 tot 6.00 uur 's ochtends begon te kraaien...

foto: Pixnio

Uiteindelijk arriveerde de gemeentepolitie en gaf Angelo een zware boete, die onverwacht 166 euro moest betalen op grond van een klacht van zijn buren, die niet meer konden slapen vanwege het aanhoudende gekraai van de haan Carletto, maar het arme ding kon absoluut niet weten dat het de oorzaak was van het geklaag.

Met een bezwaard hart betaalde Angelo de boete van 166 euro, maar was verbaasd: "Ik ben sprakeloos. Was dat nou nodig? Ze hadden met me kunnen praten over de regel van de afstand van minstens 10 meter van het dier. Ik begrijp het niet!"

Nu heeft de 83-jarige man gezegd dat hij van plan is in beroep te gaan tegen de boete om deze te laten annuleren, hopend op het goede hart van het stadsbestuur.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt