"Ik voel me alleen, kom me opzoeken": op 94-jarige leeftijd belt hij de politie om met kerst te proosten in gezelschap - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
"Ik voel me alleen, kom me opzoeken":…
Deze vrouw zorgt al jaren voor verweesde olifanten: ze houden van haar als lid van de kudde

"Ik voel me alleen, kom me opzoeken": op 94-jarige leeftijd belt hij de politie om met kerst te proosten in gezelschap

Door Janine
1.667
Advertisement

Degenen die alleen thuis wonen, weten dat de feestdagen aan het einde van het jaar een van de moeilijkste dagen zijn om het hoofd te bieden, vooral in 2020, gekenmerkt door beperkingen en sluitingen waardoor gezinnen niet samen konden komen om Kerstmis samen te vieren vanwege de pandemie van Covid-19. De ouderen leden hier het meest onder, die tijdelijk alleen werden gelaten door hun familie om besmetting te voorkomen. Daarom belde een 94-jarige man, alleen thuis, de politie om een ​​toast uit te brengen met vrienden.

via: La Stampa

De oudere man is 94 jaar oud en woont in een klein Italiaans plaatsje in de buurt van Bologna, en ondanks zijn niet meer zo jonge leeftijd leeft hij zelfstandig en ontbreekt het hem aan niets; hij wilde echter kerst 2020 doorbrengen met het maken van een speciale toast, in afwezigheid van zijn familie. Om deze reden belde de heer Fiorenzo de plaatselijke politie met de volgende woorden: "Ik ben alleen thuis: het ontbreekt me aan niets, ik heb alleen een fysiek persoon nodig met wie ik kan proosten voor Kerst. Als er een militair beschikbaar zou zijn, 10 minuten om me te komen opzoeken want ik ben alleen."

Uiteindelijk, op 25 december, gingen de plaatselijke militairen naar het huis van Fiorenzo, proosten op de Kerst, hielpen hem een ​​videogesprek te voeren met zijn verre familieleden en maakten een praatje met de 94-jarige man om hem het gevoel te geven dat hij zich minder alleen voelt op zo'n belangrijke feestdag, maar toch zo anders dan die van de afgelopen jaren. Een gebaar van buitengewone vriendelijkheid en empathie dat van deze Italiaanse militairen, die een glimlach toonden en een bejaarde in een noodsituatie gezelschap hielden.

Complimenten!

Tags: KerstOuderenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt