De blik van liefde: 14 foto's beschrijven alle genegenheid die onze trouwe viervoeters weten te geven - BekijkDezeVideo.nl
x
De blik van liefde: 14 foto's beschrijven…
Ze zijn al jaren collega's en vriendinnen: twee vrouwen ontdekken dat ze ook zussen zijn Het huis staat in brand, maar hij denkt er geen twee keer over na: hij zet zijn leven op het spel om de hond te redden

De blik van liefde: 14 foto's beschrijven alle genegenheid die onze trouwe viervoeters weten te geven

11 Maart 2021 • Door Janine
2.058
Advertisement

Is er iets groters dan de liefde die we krijgen van een hond of een kat? Uiteraard dat van een kind, maar de genegenheid die veel eigenaren voelen voor hun vierpotige huisdier kan zeer vergelijkbare niveaus bereiken. In feite horen we vaak van sommige mensen dat hun honden zijn als "hun kinderen". Of je het nu met deze uitdrukking eens bent of niet, het valt niet te ontkennen dat er een zeer sterke onderlinge band ontstaat tussen mens en hond, of kat. Hoe begrijp je dat? Nou, soms moet je je viervoeter gewoon in de ogen kijken! In deze fotolijst wilden we foto's verzamelen van al die gebruikers die getuige zijn geweest van de grote onderlinge genegenheid met hun hond of kat. Zijn ze niet lief?

1. Het zijn de ogen van de liefde!

2. Heerlijk niets doen...

…maar wel in het gezelschap van je favoriete mens! Niets kan deze hond ervan weerhouden om zich volledig aan zijn baasje te wijden: hij is gewoon gek op hem!

Advertisement

3. "Dit is hoe mijn hond naar mijn vader kijkt..."

Heb je ooit moeten strijden met je ouders om ze te kunnen overtuigen een hond of kat in huis te verwelkomen? Wie weet hoeveel van jullie hardop hebben herhaald, en zelfs tegen jezelf “ik wil geen dier in huis!". En toen gebeurde het uiteindelijk toch: een puppy kwam je huis binnen met de liefste ogen en binnen een paar dagen veranderde je mening radicaal. Nu kun je niet meer zonder dat kleine beest dat met zijn staart kwispelt of naar je spint!

4. In de armen van zijn baasje…

Het lijkt erop dat deze kat op het juiste moment op de juiste plaats zit: aan de blik te zien lijkt het nergens anders te willen zijn!

5. Knuffelen!

Advertisement

6. Hoe zouden deze twee zonder elkaar kunnen?!

7. De blik van iemand die heeft begrepen dat hij net is geadopteerd!

Er zijn talloze honden "geparkeerd" in kennels en asielen, die niet kunnen wachten om geadopteerd te worden en waardig te leven in het gezelschap van een nieuw gezin. Het redden van een dier uit een asiel is altijd een nobel gebaar, want geen van hen verdient het om hun dagen door te brengen zonder ooit de liefde en warmte van een familie te hebben gekend. Als je van plan bent een hond in je leven (en in je huis!) te verwelkomen, ga dan langs bij de dichtstbijzijnde dierenasielen!

Advertisement

8. "Wil je met me spelen?"

We moeten altijd de juiste tijd aan onze hond besteden, ook hij heeft afleiding nodig en wil spelen!

9. Een blik die alle genegenheid en dankbaarheid van deze teckel lijkt uit te drukken

Advertisement

10. Het begin van een nieuw avontuur: een familie!

Met het uitbreken van de Covid-19-pandemie hebben veel mensen hun plannen moeten wijzigen. De man op de foto zou met zijn partner trouwen, maar de bruiloft werd geannuleerd vanwege de pandemie en uitgesteld naar betere tijden. Hij zegt dat hij vooral bezorgd is over de gezondheid van zijn gezin - kortom, geen goede tijd! Desondanks adopteerde het stel het eerste nieuwe officiële gezinslid: een prachtige pup!

11. Nadat hij hem een ​​thuis en veel liefde heeft gegeven, zal hij hem voor altijd dankbaar zijn!

12. "Maak kennis met Harper: hij kan zo uren naar me blijven staren!"

13. Een dankbare kat!

Wie zei dat katten allemaal onafhankelijk en afstandelijk zijn? Ook onze kattenvrienden weten hoe ze liefde moeten overbrengen op hun baasje en ze doen het vaak met spinnen en miauwen die vaak een verzoek verbergen: knuffels!

14. Een blik die meer zegt dan duizend woorden!

Heb jij een huisdier dat met dezelfde ogen naar je kijkt?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt