Lesbisch stel wilde drie broers adopteren, maar keert met alle vier terug naar huis: nu zijn ze een liefdevol gezin

Janine image
door Janine

26 Maart 2021

Lesbisch stel wilde drie broers adopteren, maar keert met alle vier terug naar huis: nu zijn ze een liefdevol gezin
Advertisement

Degenen die de mogelijkheid hebben of het zeer lange en uitputtende proces van het adopteren van kinderen zelf hebben meegemaakt, weten dat dit een van de mooiste dingen is die in het leven kunnen worden gedaan. Veel paren kunnen om vele redenen geen biologische kinderen krijgen, vaak medische maar ook gerelateerd aan persoonlijke keuzes, en dan zijn er paren zoals die gevormd door Cecilia en Marisela die lange tijd hebben geprobeerd een kind te krijgen, zelfs door kunstmatige inseminatie, wat nooit gelukt is…

via Ser Familia Por Adopciòn

El Trece/Facebook

El Trece/Facebook

Cecilia en Marisela ontmoetten elkaar in 2007 toen ze 25 en 23 jaar waren; het was liefde op het eerste gezicht, de twee werden onmiddellijk verliefd en toen de wet op het egalitair huwelijk in Argentinië werd aangenomen, trouwden ze, en verlangden naar een kind: “Er zijn zeven pogingen gedaan van 2016 tot 2018, toen ik tegen mezelf zei: het is genoeg. We hadden het echter altijd over de mogelijkheid om te adopteren, het probleem was dat het voor ons iets totaal onbekends was en iedereen vertelde ons dat het erg moeilijk zou zijn…", zei Marisela.

Advertisement
El Trece/Facebook

El Trece/Facebook

Cecilia voegde er vervolgens aan toe: "In augustus 2018 hebben we het formulier in de Adoptor Registry van de provincie Buenos Aires ingevuld, we hebben alle procedures gevolgd en onmiddellijk daarna belden ze ons vanuit de rechtbank van Matanza om de eerste papieren te ondertekenen. Er waren verschillende interviews en zelfs een maatschappelijk werker, hij kwam zelfs bij ons thuis!"

De bureaucratische procedures stonden op het punt de twee vrouwen eindelijk hun doel te laten bereiken: een kind adopteren, totdat het paar in januari 2019 een appartement had gehuurd dat groot genoeg was voor de komst van het nieuwe lid van het huis, maar niets kon hen voorbereiden op wat een paar maanden later zou gebeuren…

El Trece/Facebook

El Trece/Facebook

In maart 2019 controleerden Cecilia en haar partner de openbare oproep tot adoptie-aanvragers en er was de beschikbaarheid van drie broers van 10, 11 en 14 jaar die in een evangelisch huis woonden op 90 kilometer van Posadas, waar het echtpaar woonde; Cecilia en Marisela dachten niet twee keer na, ze pakten hun koffers en gingen op weg om hun toekomstige adoptiekinderen te ontmoeten.

Aangekomen bij het evangelische huis van Misiones ontdekten de twee vrouwen dat de drie broers ook een oudere broer van 17 hadden, die echter niet geadopteerd wilde worden: hij gaf er de voorkeur aan dat zijn jongere broers eerst de troost en genegenheid van een gezin vonden. Cecilia en Marisela brachten ongeveer 2 weken door in Misiones om hun toekomstige adoptiekinderen beter te leren kennen, en uiteindelijk, ondanks dat de oudste niet met hen mee naar huis wilde, werd hij uiteindelijk zo dol op de twee vrouwen dat ze allemaal samen terugkeerden naar Posadas!

El Trece/Facebook

El Trece/Facebook

Alexis, de oudste van de vier jongens, zei: "Toen de twee vrouwen arriveerden, maakte ik geen deel uit van de adoptieplannen, maar ik wilde een band met ze krijgen zodat ik dan contact kon houden met mijn jongere broers. Ondertussen raakten we erg gehecht aan elkaar en godzijdank hebben we allemaal besloten om samen naar huis te gaan. Ik ben heel erg blij. Het enigste is, dat ze me vragen mijn huiswerk te maken!"

El Trece/Facebook

El Trece/Facebook

Eind goed, al goed voor dit stel dat een gezin wilde stichten en voor deze vier broertjes wilden zorgen, die gewoon zaten te wachten op iemand die van hen zou houden, ze mee naar huis zou nemen. Om een ​​nieuw leven te beginnen, een gelukkiger leven omdat het vol pure liefde is.

Complimenten, Cecilia en Marisela!

Advertisement