Moeder staat 2-jarige dochter af voor adoptie zodra de jongen die ze wilde werd geboren: de familie is woedend

Janine image
door Janine

10 April 2021

Moeder staat 2-jarige dochter af voor adoptie zodra de jongen die ze wilde werd geboren: de familie is woedend
Advertisement

Beste moeders en vaders, we hebben een ongemakkelijke vraag om aan jullie te stellen: toen je besloot om een ​​baby te krijgen, hoopte je toen diep in je hart een jongen of een meisje te krijgen? Het meest juiste en correcte antwoord zou natuurlijk zijn dat het geslacht van het kind niet uitmaakt, maar alleen de liefde die een ouder het onvoorwaardelijk kan geven. Toch maken sommige ouders er geen geheim van dat ze liever een jongen willen, of juist een meisje.

via AITA/Reddit

Advertisement
Hippopx/Not The Actual Photo

Hippopx/Not The Actual Photo

Een anonieme vrouw vertelde een ongelooflijk verhaal op Reddit waarbij niet alleen haar zus betrokken was, maar het hele gezin, dat nu praktisch verwoest is door verdriet. De vrouw vertelde de gebruikers dat, vanwege de beperkingen en sociale afstandsmaatregelen als gevolg van Covid-19, haar familie niet in staat was geweest om samen te komen voor de feestdagen, voor trouwdagen, verjaardagen of gewoon om samen te eten. Een gedwongen verwijdering waardoor deze vrouw de nieuwkomer in huis, het tweede kind van haar zus, de eerste jongen, niet persoonlijk kon leren kennen.

Om de afstand te verlichten, organiseerde de hele familie een videogesprek om de nieuwkomer van een afstand te begroeten, maar toen werd aan de zus gevraagd om haar tweejarige nichtje gedag te mogen zeggen, de oudste dochter van de zus van de auteur van dit verhaal, bleef het ijzig stil: blijkbaar maakte het kleine meisje geen deel meer uit van het gezin want... ze werd geadopteerd zodra de jongen geboren was!

Advertisement
Pixy/Not The Actual Photo

Pixy/Not The Actual Photo

De vrouw was razend en kon niet geloven wat ze hoorde uit de mond van haar zus; deze laatste rechtvaardigde zichzelf door te vertellen dat ze had besloten haar dochter ter adoptie af te staan, omdat ze zich realiseerde dat ze niet samen met haar man voor twee kinderen in het gezin zou kunnen zorgen. De hele familie die via een videogesprek met elkaar verbonden was, was geschokt, niet alleen door de daad die ze als egoïstisch beschouwden, maar ook omdat de zus van de vrouw bij dit alles in het afgelopen jaar geen enkel familielid had gewaarschuwd voor haar beslissing, noch om hulp had gevraagd, iets dat velen graag hadden kunnen geven.

Zoals de auteur in haar Reddit-bericht vertelt, eindigde het videogesprek met de familie op zeer gespannen en verhitte tonen, haar zus verbrak de banden met de anderen, terwijl iedereen zich nog steeds afvraagt ​​waarom de vrouw zo handelde zonder aan de gevoelens van haar familie en de psychologische gevolgen van een klein meisje te denken, dat op tweejarige leeftijd al heel goed wist wie haar moeder was en die nu plotseling ter adoptie was afgestaan​...

Wat vind jij hiervan? Heeft de auteur van dit verhaal gelijk of de moeder die haar dochter ter adoptie heeft afgestaan ​​zodra de langverwachte jongen arriveerde?

Advertisement