"Noem haar Miss Piggy": vader spoort kinderen aan om zich op deze manier tot hun moeder te wenden om haar te helpen af ​​te vallen na de bevalling - BekijkDezeVideo.nl
x
"Noem haar Miss Piggy": vader spoort…
Een onbekende brengt een gehandicapte vrouw thuis wier rolstoel kapot is: niemand stopte om haar te helpen

"Noem haar Miss Piggy": vader spoort kinderen aan om zich op deze manier tot hun moeder te wenden om haar te helpen af ​​te vallen na de bevalling

18 April 2021 • Door Janine
1.464
Advertisement

Het feit dat een vrouw die net is bevallen of sinds kort moeder is, naar verwachting alle kilo’s die ze tijdens de zwangerschap is aangekomen in korte tijd zal verliezen, is een valse mythe die noodzakelijkerwijs moet worden ontkracht en dat als er verkeerd mee wordt omgegaan, het ernstige psychologische gevolgen kan hebben ten nadele van de nieuwe moeder. In feite is het niet ongebruikelijk om verhalen te horen over vrouwen die, zodra ze bevielen, een periode van postnatale depressie doormaakten, ook veroorzaakt door de moeilijkheid om de kilo's kwijt te raken die ze in de voorgaande maanden waren aangekomen.

Een anonieme vrouw, moeder van drie kinderen, vertelde haar absurde verhaal op een Reddit-groep en vroeg andere gebruikers of zij overdreven was of dat haar man op een echt respectloze manier jegens haar handelde. De vrouw zei dat ze na de geboorte van haar derde kind niet in staat was om af te vallen en dit had haar in een toestand van postnatale depressie gebracht: "Ik ben 32 jaar oud en ben in oktober bevallen. Het was buitengewoon moeilijk voor me om af te vallen... voornamelijk vanwege mijn postnatale depressie. Ik kan nauwelijks slapen omdat ik voor mijn kinderen moet zorgen en ik kan de meeste ochtenden nauwelijks uit bed komen, laat staan ​​naar de sportschool gaan. Het waren donkere maanden voor me.

"Ik zei deze dingen tegen mijn 42-jarige partner Dave en hoewel hij zei dat hij het begreep, denk ik niet dat dat echt zo is. Hoewel hij het nooit expliciet zegt, maakt hij grappen en opmerkingen die suggereren dat ik lui ben en dat hij zich niet meer tot mij aangetrokken voelt. Vorige week sprak ik met hem over het feit dat het me niet lukte om af te vallen, en hij zei dat hij me ertoe zou aanzetten om het te doen omdat hij van me houdt." Het punt is, Dave handelde volkomen beledigend en verkeerd!

De vrouw zegt dat haar man een bepaalde en niet erg acceptabele tactiek heeft aangenomen om haar ervan te overtuigen een paar kilo extra te verliezen: hij overtuigde de andere twee dochters om haar aan te spreken met de bijnaam Miss Piggy, het beroemde geanimeerde personage van de Muppets: "Ik haat deze bijnaam, maar ze zeggen dat het me zou moeten motiveren om af te vallen. Ik denk dat hij echt gelooft dat het me zal helpen, maar ik voel me echt ondermijnd in mijn ouderschap vanwege deze bijnaam!"

Het is duidelijk dat de gebruikers die het verhaal van deze moeder met een paar kilo extra hebben gelezen, allemaal de kant van de nieuwe moeder hebben gekozen die het overtollige gewicht niet kon kwijtraken: was het echt nodig om deze hatelijke bijnaam thuis te gebruiken om zijn vrouw aan te moedigen om in vorm te komen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt