Op 34-jarige leeftijd is ze al moeder en oma: ze kreeg haar eerste dochter op 16-jarige leeftijd - BekijkDezeVideo.nl
x
Op 34-jarige leeftijd is ze al moeder…
Een oudere man valt onder de douche en blijft 16 uur op de grond liggen: de kat redt hem door hem zijn mobieltje te geven Hond houdt het verkeer op straat tegen om voorbijgangers om hulp te vragen: zijn baasje zakte plotseling in elkaar

Op 34-jarige leeftijd is ze al moeder en oma: ze kreeg haar eerste dochter op 16-jarige leeftijd

07 Mei 2021 • Door Janine
2.378
Advertisement

Iets meer dan 30 jaar oud zijn en al moeder en oma zijn. Een gebeurtenis die, hoe onwaarschijnlijk het ook lijkt, kan voorkomen; Casey Maree Seckold, een Australische vrouw die haar eerste dochter kreeg toen ze nog maar 16 was, getuigt van deze concrete mogelijkheid, en nu ze de dertig gepasseerd is, is ze ook al grootmoeder geworden. Het geval van Casey haalde niet alleen het Australische nieuws, maar de hele wereld...

via: The Sun UK
foto: PA Real Life

Casey Seckold's dochter Nakita besloot op 17-jarige leeftijd moeder te worden, en nu het meisje 18 is, is Casey's kleinzoon nog maar een jaar oud, en daarom wordt de vrouw vaak en terecht door mensen aangezien als de moeder van het jongetje. Een natuurlijk misverstand, dat de 34-jarige oma met ironie en plezier opvat: ze weet heel goed dat ze een jonge moeder was, net zoals haar eerste dochter Nakita, daarom is het normaal dat haar familie in het middelpunt van misverstanden en aandacht staat, ook in de media.

foto: PA Real Life

Casey wordt niet alleen aangezien voor de moeder van haar kleinzoon, maar als ze in het gezelschap is van haar twee dochters (de jongste heeft geen kinderen), denken mensen vaak dat ze zussen zijn. Het klinkt misschien vreemd voor mensen om een ​​jonge moeder en tegelijkertijd een jonge grootmoeder te zijn, maar het heeft zijn positieve kanten, omdat ze bijvoorbeeld veel energie heeft om haar dochter te helpen bij het opvoeden van de kleine Ashton, die nu een jaar oud is:

Advertisement
foto: PA Real Life

"Het is geweldig dat je de energie hebt om je dochter bij te houden en het is ook geweldig als ze de puberteit bereikt, want je kunt je je eigen puberteit nog herinneren. De vriendinnen van mijn twee dochters kwamen altijd naar mij voor advies, omdat ik een jonge moeder was en praktisch als een leeftijdgenoot!”, zei Casey Maree Seckold.

foto: PA Real Life

Het lijkt er op dat moeder, dochter en kleinzoon absoluut gelukkig zijn met het leven dat ze leiden, ondanks het kleine leeftijdsverschil tussen Casey en Nakita: ze zouden gemakkelijk zussen kunnen zijn, en zo gedragen ze zich ook vaak; een mix van jeugdige energie om de kleine Ashton op de beste manier op te voeden.

Wat vind je van deze jonge grootmoeder en moeder?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt