Bruid verlaat het huwelijksfeest om haar koe te helpen bij het baren van een kalf - BekijkDezeVideo.nl
x
Bruid verlaat het huwelijksfeest om…
Ze besluit geen biologische kinderen te krijgen en adopteert samen met haar man drie kinderen met een moeilijk verleden Op 8-jarige leeftijd vindt ze een zonneboiler uit voor alle arme gezinnen die geen boiler kunnen kopen

Bruid verlaat het huwelijksfeest om haar koe te helpen bij het baren van een kalf

26 Mei 2021 • Door Janine
8.702
Advertisement

Als je ergens een hele sterke passie voor hebt, lijkt alles op de achtergrond te staan, zelfs op je trouwdag. We weten het, deze dag is een van de belangrijkste in het leven van het paar dat heeft besloten hun hele leven samen door te brengen, in gezondheid en ziekte, maar een noodgeval is een noodgeval. Maak kennis met Jessa en Ben, een stel uit Gorae in Australië verenigd door de gemeenschappelijke passie voor de boerderij en... de koeien!

via: CBC News

Jessa en Ben ontmoetten elkaar in een pub en werden meteen verliefd; ze deelden allebei dezelfde passie voor de boerderij, voor het bewerken van het land en voor de koeien, en toen ze uiteindelijk besloten te trouwen, deden ze dat op het land van hun eigen boerderij. Hoewel het vanwege Covid nogal ingewikkeld was om een ​​bruiloft en een receptie te organiseren, had het koppel in eerste instantie besloten het feest uit te stellen tot 2021.

Op de tweede beschikbare datum misten Jessa en Ben de gelegenheid niet om hun religieuze verbintenis te vieren, maar ze hadden nooit gedacht dat een van de koeien op hun boerderij had besloten om te bevallen op de avond van de receptie. De koe in kwestie heette Drama en had besloten om op de avond van de festiviteiten te gaan bevallen; rond 22.30 uur had een familievriend en boer het echtpaar gewaarschuwd dat Drama binnenkort van haar kalf zou bevallen en dat ze hulp nodig had.

Jessa dacht geen twee keer na en haastte zich meteen naar Drama's stal: "Degenen die mij kennen zijn absoluut niet verrast door wat ik deed. Mijn man was thuis koppen thee aan het zetten voor de mensen en er kwam iemand binnen en hij vertelde het nieuws, en hij zei: Jessa zit daar zeker in de modder?"

Advertisement

Het mooie van alles wat er is gebeurd, is dat Jessa er niet in het minst aan heeft gedacht om andere kleren aan te doen om op een comfortabeler manier de stal binnen te gaan, in plaats daarvan besloot ze de koe Drama te helpen terwijl ze haar prachtige witte jurk droeg. Het behoeft geen betoog dat de kostbare jurk volledig met modder was vervuild in een poging de koe te helpen bevallen en het langverwachte kalf op de wereld te zetten.

Uiteindelijk slaagde Jessa erin het kalf Destiny te verwelkomen, de modder van haar handen te vegen en terug naar het feest te keren alsof er niets gebeurd was…

Het was duidelijk dat alle mensen die haar in haar trouwjurk zagen, helemaal bedekt met modder vanaf haar knieën, verrast waren en iedereen vroeg haar wat er was gebeurd. Jessa en Ben waren echter erg blij met wat er die avond had plaatsgevonden, en nadat ze ervoor hadden gezorgd dat het kalf en zijn moeder in orde waren na de bevalling, dansten ze tot diep in de nacht met de andere gasten, en de bruid deed haar witte jurk pas om half vier 's ochtends uit!

Zoals Jessa zelf zei, "het is maar een jurk!"

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt