Ze kleedt zich als conciërge op de afstudeerdag om hulde te brengen aan het werk van haar moeder - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze kleedt zich als conciërge op de…
11 kinderen die geboren zijn met zeer speciale en ongebruikelijke kenmerken Ze wordt elke dag om 5 uur 's ochtends wakker om de lunch klaar te maken voor haar partner: de

Ze kleedt zich als conciërge op de afstudeerdag om hulde te brengen aan het werk van haar moeder

04 Juni 2021 • Door Janine
1.355
Advertisement

Een ouder zou elk offer brengen om ervoor te zorgen dat zijn kinderen de juiste emotionele en economische stabiliteit hebben die we allemaal in het leven zoeken. Er zijn veel mensen die niet de beste jeugd van de wereld hebben gehad en die, eenmaal volwassen, hun kinderen proberen te leiden op wegen die ze zelf niet konden nemen toen ze jong waren, bijvoorbeeld vanwege armoede. Roberta Mascena, een 25-jarige dochter uit een eerlijk en hardwerkend gezin, slaagde erin om af te studeren dankzij de inspanningen van haar ouders, die haar toestonden te studeren. Helaas heeft het onderwijs een kostprijs, en als je in extreme armoede leeft, heb je de neiging om bepaalde "dromen" op te geven. Roberta's moeder moest zelfs op 13-jarige leeftijd van school om te gaan werken.

Voor Roberta is er geen betere persoon die haar meer inspireert in het leven dan haar moeder. De jonge vrouw, die uiteindelijk afstudeerde tot grote vreugde van haar familie, wilde op de dag dat ze haar diploma behaalde een eerbetoon brengen aan haar Poolster, haar moeder. Roberta droeg die dag de toga die elke student op die speciale dag voorbereidt om te dragen, maar ze had een mooie verrassing gereserveerd voor haar vader en vooral voor haar moeder. Toen iedereen naar buiten ging om foto's te maken van het mooie moment, vol geluk, opende Roberta haar toga en onthulde een schoonmaakuniform, net als dat van haar moeder.

Roberta's moeder, Marlene Cordeiro de Oliveira, had geen gemakkelijk leven en was nog trotser toen ze zag dat haar dochter zo'n belangrijke mijlpaal bereikte. In de loop der jaren heeft de vrouw functies bekleed in verschillende banen, van schoonmaker tot verzorger voor ouderen, totdat ze de verantwoordelijke van de schoonmaak van een gebouw werd. Pas nadat ze voor de behoeften van haar kinderen had gezorgd, kon Marlene haar studies hervatten sinds ze nog een jong meisje was.

Advertisement

Het is om al deze redenen dat Roberta niet anders kon dan hulde brengen aan haar ouders (haar vader is taxichauffeur), eerlijke werkers van bescheiden afkomst. Op de dag van afstuderen had ze een grote verrassing voor haar moeder: "Toen we de foto gingen maken, opende ik de toga en zag ze de kleren die ik aan had. Ze begon te huilen en omhelsde me. Ze zei niets omdat ik denk dat er geen woorden zijn die het gevoel kunnen uitdrukken dat ze op dat moment had", aldus Roberta.

Een werkelijk emotioneel tafereel!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt