Mysterieuze vrouw loopt over straat gevolgd door honden, katten en vogels: het lijkt een scène uit een sprookje - BekijkDezeVideo.nl
x
Mysterieuze vrouw loopt over straat…
Zwart meisje wordt geadopteerd door een ouder echtpaar: In dit dorp wordt de helft van de huizen verhuurd voor vakanties: na de zomer blijft er nog maar één oorspronkelijke bewoner over

Mysterieuze vrouw loopt over straat gevolgd door honden, katten en vogels: het lijkt een scène uit een sprookje

08 Juni 2021 • Door Janine
1.637
Advertisement

Als je getuige bent van deze scène, waan je je in een filmset of beleef je een dagdroom die rechtstreeks lijkt te zijn gekomen uit de sprookjes die we als kinderen lazen. In plaats daarvan is het ongelooflijke en merkwaardige tafereel dat door deze Turkse vrouw werd vastgelegd absoluut echt en toen het in 2017 werd gepubliceerd, ging het meteen het web rond. Hoe zou je reageren als je op straat de reïncarnatie van de rattenvanger van Hamelen zou ontmoeten?

In het beroemde verhaal van de gebroeders Grimm slaagde de rattenvanger erin om alle dieren die het dorp Hamelen in Duitsland waren binnengevallen te verzamelen dankzij de hypnotiserende kracht van zijn muziekinstrument, waardoor de burgers werden bevrijd van de gevaarlijke beesten; zeker, in dit geval hebben we niet te maken met een vergelijkbare scène, er is geen fluit, maar toch ging een Turkse vrouw het web rond dankzij de korte video die ze op haar Twitter-profiel plaatste. De vrouw heet Dilana Ilter en ze zei dat ze een mysterieuze vrouw op straat zag die werd gevolgd door allerlei soorten dieren; in de schare die door de vrouw was gecreëerd, waren er twee honden, enkele katten en veel vogels, die haar allemaal om de een of andere reden volgden: was ze een tovenares?

In werkelijkheid is er geen bovennatuurlijk element in dit verhaal, die mysterieuze vrouw ging gewoon om de twee dagen de straten van Istanbul op om alle zwerfdieren in het gebied te voeren; na het publiceren van de "sprookjesachtige" scène op haar Twitter-profiel, zei Dilana: "Toen ik haar zo zag lopen, dacht ik dat ze een tovenares was of iets dergelijks, toen vertelde mijn moeder me dat ze om de twee dagen alle zwerfdieren uit het gebied voert. Ik stond zo versteld van deze scène, het was echt zo poëtisch! Ik kon geen praatje met je maken, maar we zullen elkaar weer ontmoeten, supervrouw!"

Wat schijnbaar een daad van magie of een occulte macht leek, was in werkelijkheid een echte daad van liefde en vrijgevigheid jegens alle minder fortuinlijke levende wezens: deze verlegen en mysterieuze vrouw die honden, katten en vogels achter zich verzamelde was gewoon een weldoenster met een hart van goud die rechtstreeks uit een sprookje van de gebroeders Grimm leek te komen. Als je het niet gelooft, bekijk dan de video:

Advertisement

Back in 2017, Dilara İlter from Turkey managed to record a very peculiar scene in her parents' neighborhood. It was almost out of a fairytale.⁠⁣ ⁣ An unknown woman on the street was leading a group of stray cats, dogs, and even birds.⁠⁣ ⁣ It turns out, the woman was feeding the animals almost daily, and they just started to follow her around.⁠⁣ ⁣ About a year later, Dilara had the opportunity to see the woman again, and her animal friends were still following her. ⁠#5CoreLife⁣ ⁣ Via: @globalpositivenews⁠⁣ h/t: Bored Panda⁠⁣ Video: cocukkilidi / Twitter⁠⁣

Pubblicato da You Can Have Success su Giovedì 15 ottobre 2020

Een echte magische fluitspeelster zonder een muziekinstrument behalve dat van het hart en vriendelijkheid: ze is een echte supervrouw!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt