"Als ik nog een leven zou leiden, zweer ik dat ik alleen haar zou zoeken": de woorden van een echtgenoot die hij aan zijn bejaarde vrouw opdraagt - BekijkDezeVideo.nl
x
"Als ik nog een leven zou leiden, zweer…
Ze vindt een GPS-tracker in haar tas en waarschuwt andere vrouwen: Ze beschadigen een miniatuurdorp: ouders dwingen hen als straf vrijwilligerswerk te doen in het park

"Als ik nog een leven zou leiden, zweer ik dat ik alleen haar zou zoeken": de woorden van een echtgenoot die hij aan zijn bejaarde vrouw opdraagt

21 Juni 2021 • Door Janine
1.957
Advertisement

Liefde is een van de meest voorkomende en meest gedeelde gevoelens uit de ervaring van mensen; er zijn liefdes die kort duren, andere die er in plaats daarvan in slagen een leven lang levend te blijven, en die als kleine vlammetjes nooit doven. Als deze gevoelens blijvend zijn, kunnen ze een liefdesverhaal creëren dat voor altijd zal duren; daarom moet de liefde altijd gevierd worden, ook als deze niet dooft, zelfs niet als men de derde leeftijd bereikt.

via: La Razòn

De woorden die werden gepost door Alfonso, een 82-jarige man die erg populair is op Twitter, gingen meteen het web rond om hoe ontroerend ze waren; woorden opgedragen aan zijn vrouw, die onlangs 80 zou worden en die Alfonso nu in al haar kwetsbaarheid ziet: een vrouw op leeftijd, bejaard, met rimpels in haar gezicht, maar die in de ogen van haar man de buitengewone vrouw is die hij ontmoette toen hij jong was en die hij met niemand in de wereld zou willen vervangen.

Alfonso's woorden beginnen als volgt: "Beste vrienden, vandaag ben ik een beetje onrustig. Nu zul je begrijpen waarom: deze middagen zie ik mijn María slapend op de bank en ik zie haar gezicht, met wat rimpels en meer, in juli zal ze 80 jaar oud worden. Ik herinner me veel dingen uit mijn jeugd, zeer gelukkige momenten die we samen hebben doorgebracht en sommige niet zo gelukkige. Maar er waren meer goede dan slechte momenten en ik denk dat ik zoveel van haar hou dat ik niet zonder haar zou kunnen wanneer ze overlijdt. Velen zullen denken dat ik een domme oude egoïstische en ook zware man ben, maar ik kan niet stoppen met te zeggen wat ik voel voor deze persoon die mijn hele leven bij me is geweest en die me verliefd heeft laten worden op haar."

De laatste woorden die Alfonso toevertrouwde aan deze virtuele brief die hij vervolgens op het web wilde delen, zijn bijzonder ontroerend; als we ze lezen, leren we allemaal een zeer waardevolle les over tot het laatst lief te hebben en vriendelijke woorden, knuffels en kusjes te besteden aan de mensen van wie we houden, voordat het te laat is.

Advertisement

“De laatste tijd ben ik weleens verdrietig als ik bedenk dat we heel oud zijn en dat wat we hebben op een dag zal eindigen. Als we nog een leven zouden leiden, zweer ik dat ik haar opnieuw zou zoeken totdat ik haar vind!"

De woorden van deze grootvader zijn een les die we allemaal in ons hart moeten leren bewaren: laten we, voordat het te laat is, de mensen omhelzen van wie we houden, laten we ze vertellen hoeveel we van ze houden en dat we van ze houden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt