Genereuze agent schiet 92-jarige man te hulp die van de bank werd weggestuurd omdat zijn identiteitsbewijs verlopen was - BekijkDezeVideo.nl
x
Genereuze agent schiet 92-jarige man…
Trouwfoto's: 21 foto’s aan de rand van de realiteit waar kleinkinderen ooit met argwaan naar zullen kijken Op 87-jarige leeftijd behaalde hij het diploma van de hogere school dat hij eerder niet had kunnen behalen:

Genereuze agent schiet 92-jarige man te hulp die van de bank werd weggestuurd omdat zijn identiteitsbewijs verlopen was

19 Juni 2021 • Door Janine
100.796
Advertisement

Onze senioren zijn de bewaarders van het verleden en van de ervaring die de samenleving heeft opgebouwd waarin we nu leven en die ons veel kunnen leren over hoe we ons leven kunnen leiden met rechtschapenheid, waardigheid en gezonde principes. Helaas zijn er vandaag de dag nog steeds veel contexten waarin deze ouderen door mensen met weinig waardigheid worden behandeld, alsof ze individuen zijn die niet langer in staat zijn om hun hersenen te laten werken zoals ze dat ooit deden; maar dit is helemaal niet het geval. Iedereen heeft het recht om met waardigheid te worden behandeld, en onze ouderen nog meer.

Wat er binnen deze Amerikaanse bank gebeurde, heeft iedereen echt geraakt, ook al maakte het anderen woedend. Een 92-jarige man genaamd Jesus Rangel ging die dag naar de financiële instelling om geld van zijn rekening op te nemen; jammer echter dat de man een verlopen identiteitsbewijs had en geen opname kon doen.

De oudere man, verrast en tegelijkertijd verbitterd, begon tegen het personeel te klagen dat hij echt zijn rekening niet wilde ontduiken vanwege het verlopen document; de Bank werd vervolgens gedwongen de plaatselijke politie te bellen om de 92-jarige heer uit het gebouw te begeleiden tot hij gekalmeerd was.

Toen de politie bij de bank arriveerde, zagen ze hoe opgewonden en verbijsterd Jesus Rangel was, maar in plaats van hem met geweld de bank uit te begeleiden, vergezelde een van de agenten hem beleefd naar het dichtstbijzijnde gemeentekantoor om een ​​nieuw geldig identiteitsbewijs aan te vragen. Het nobele en vriendelijke gebaar van agent Robert Jesset eindigde daar echter niet.

Toen hij er zeker van was dat Jezus het nieuwe geldige document in handen had, bracht hij hem terug naar de Bank of America om het benodigde geld op te nemen dat de oudere 92-jarige cliënt nodig had. Het is duidelijk dat het tedere en ontroerende beeld van de agent die Jesus hand in hand in de Bank begeleidde, het hele web ontroerde.

Advertisement

"Die man is een heilige!", merkten veel gebruikers op, terwijl anderen zeiden: "Het enige wat deze grootvader wilde was zijn economische onafhankelijkheid behouden. En de politieagent hielp hem op een waardige manier. Goed werk, agent!"

Het gebaar van vrijgevigheid dat politieagent Robert Jesset maakte, herinnert ons er nogmaals aan hoe belangrijk het is om de hand te reiken aan degenen die het het meest nodig hebben en in grote moeilijkheden verkeren, vooral als deze persoon een bejaarde is die ons nog zoveel te leren heeft.

Geweldig gedaan Robert!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt