40-jarige vrouw bekritiseerd omdat ze zich te jeugdig kleedt: “Het belangrijkste is dat je lekker in je vel zit” - BekijkDezeVideo.nl
x
40-jarige vrouw bekritiseerd omdat ze…
Elfjarige redt haar 6-jarige broertje van een vreemdeling die hem wilde ontvoeren terwijl ze aan het spelen waren Op 83-jarige leeftijd wil ze haar leven veranderen en gaat ze reizen in een camper:

40-jarige vrouw bekritiseerd omdat ze zich te jeugdig kleedt: “Het belangrijkste is dat je lekker in je vel zit”

07 Juli 2021 • Door Janine
2.608
Advertisement

Is er een leeftijd te associëren met de manier van kleden? Het is zeker aan te raden om je aan te passen aan de verschillende contexten: op kantoor bijvoorbeeld, of bij een universitair examen, is het niet aan te raden om in zwemkleding en teenslippers te verschijnen, terwijl je voor een avond met vrienden jezelf kunt uitleven, en zelfs je meest extreme look laten zien. Een 39-jarige vrouw bracht het probleem echter ter sprake omdat ze graag op haar TikTok-profiel pronkt in kleding die veel gebruikers "te jeugdig" voor haar vinden. Kortom, hoewel ze zich op haar gemak voelt met wat ze draagt, beschuldigen veel gebruikers haar ervan dat ze te oud is en het daarom ongepast is. Uiteraard denkt ze daar zelf helemaal niet zo over en wil ze dat graag aan iedereen laten weten!

Tiffany, een 39-jarige moeder uit Florida, heeft nogal wat volgers op haar TikTok-profiel, maar ze heeft ook te maken met een aantal “haters” die haar ervan beschuldigen zich als een meisje te kleden terwijl ze als volwassen vrouw het goede voorbeeld zou moeten geven. Maar is het mogelijk dat je op je 39e al als "oud" wordt bestempeld? Om je de toon te laten begrijpen van bepaalde opmerkingen die de vrouw over haar uiterlijk ontvangt, is het gepast om er enkele te signaleren. TikTok-gebruikster Carolyn reageerde als volgt op Tiffany's video: "Je ziet er mooi uit, maar hoe oud ben je? Je lijkt je iets te jeugdig te kleden." Tiffany's reactie liet natuurlijk niet lang op zich wachten.

"Ik had zo'n opmerking niet van een vrouw verwacht, wel van een man misschien. Heb je toevallig stijladvies nodig?" antwoordde Tiffany, trots op haar look. Zelf geeft ze toe dat ze vaak het doelwit is van kritiek van jaloerse mensen die haar vertellen dat ze er ouder uitziet dan ze is. "Ik ben nog geen 40, maar sommige mensen blijven me vertellen dat ik er uitzie als 50”, zei Tiffany over degenen die jaloers zijn op haar fysieke vorm.

Advertisement

De laatste boodschap van Tiffany is echter heel duidelijk: hoe oud je ook bent, het enige dat telt, is je goed voelen over jezelf! Tiffany wil dit via haar sociale netwerken aan iedereen laten weten, waar ze energie en zelfvertrouwen blijkt te hebben die niet iedereen heeft: "Ik wil dat alle vrouwen weten hoe mooi ze zijn!".

Misschien kunnen we iets leren van deze boodschap, in plaats van het bekritiseren van degenen die pleiten voor vrijheid van meningsuiting.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt