Hij vervoert zijn zieke hond in een kruiwagen voor een laatste excursie voordat hij voor altijd afscheid van hem neemt

Janine image
door Janine

11 Juli 2021

Hij vervoert zijn zieke hond in een kruiwagen voor een laatste excursie voordat hij voor altijd afscheid van hem neemt
Advertisement

Als je thuis een of meer huisdieren hebt, weet je heel goed dat ze in alle opzichten als essentiële leden van je gezin moeten worden beschouwd. Het maakt niet uit dat ze niet kunnen spreken, onze viervoeters hebben een eigen gave om veel gevoelens en emoties aan mensen te kunnen overbrengen: van vreugde tot verdriet, tot angst en onvoorwaardelijke genegenheid voor hun baasje. Leven met een kat of een hond betekent de ervaring van pure liefde hebben, dus als onze harige vrienden komen te overlijden, is het alsof we een dierbaar persoon verliezen...

via Daily Mail UK

Advertisement
Nine Plus News/YouTube

Nine Plus News/YouTube

Maak kennis met Carlos Fresco, een man die in Londen woont en die tien jaar van zijn leven al zijn dagen doorbracht met zijn geliefde Monty, een blonde Labradoodle die helaas leukemie kreeg; samen met zijn favoriete mens hield hij ervan om te wandelen en de meest ontoegankelijke en spectaculaire bergen in het hele Verenigd Koninkrijk te beklimmen, maar de voortschrijdende ziekte maakte hem zwakker en zwakker, en steeds vermoeider...

Advertisement
Nin Plus News/YouTube

Nin Plus News/YouTube

Carlos realiseerde zich dat zijn Monty niet veel tijd meer had en dat hij misschien niet langer in staat zou zijn om bergen te beklimmen en paden te bewandelen, midden in de Britse natuur, samen met zijn baasje die gepassioneerd is door trekking, dus kreeg Carlos Fresco een idee dat even briljant als extreem ontroerend was; hij zou zijn favoriete Labradoodle nog een laatste keer meenemen op een wandeling naar een van de ongerepte plekken waar ze het meest van hielden: de Pen y Fan-bergen in Wales, en hoewel Monty niet meer zo soepel kon bewegen als vroeger, had Carlos echt aan alles gedacht. En dus vervoerde hij hem in een kruiwagen naar de bergen van Wales!

Nine Plus News/YouTube

Nine Plus News/YouTube

Alle bezoekers en wandelaars die die dag Carlos en Monty tegenkwamen waren zichtbaar geïntrigeerd en ontroerd door hun verhaal: "De mensen op die heuvels waren erg aardig, maar ze waren ook bedroefd door de verslechtering van Monty's toestand. onbekenden vroegen me of ze me konden helpen Monty in zijn laatste avontuur te helpen duwen; velen van hen huilden, omdat we allemaal van onze viervoeters houden... ", zei Carlos Fresco.

Op 21 juni 2021, een paar dagen na die ontroerende laatste wandeling, viel Monty voor altijd in slaap aan het voeteneinde van Carlos' bed, zijn favoriete mens achterlatend met heel veel mooie herinneringen en liefde gedurende de tien jaar dat ze samen hebben geleefd.

Nine Plus News/YouTube

Nine Plus News/YouTube

We zijn er zeker van dat de geest van deze prachtige blonde Labradoodle altijd naast zijn eigenaar zal zijn, die zich nooit echt alleen zal voelen wanneer hij terugkeert om zijn favoriete uitstapjes te maken in het gezelschap van Monty's nagedachtenis.

Wat een ontroerend verhaal!

Advertisement