Tweelingzussen daten met een identieke tweeling: degenen die hen op straat tegenkomen, denken dat ze "dubbel zien" - BekijkDezeVideo.nl
x
Tweelingzussen daten met een identieke…
Ze wil niet voor de kinderen van haar partner zorgen: hij verlaat haar en annuleert het huwelijk Hij studeert op 25-jarige leeftijd zes keer af en heeft een boodschap voor jongeren: “Stel jezelf geen grenzen

Tweelingzussen daten met een identieke tweeling: degenen die hen op straat tegenkomen, denken dat ze "dubbel zien"

18 Juli 2021 • Door Janine
1.655
Advertisement

We stellen je twee koppels voor die elke keer dat ze over straat lopen mensen sprakeloos achterlaten, die hun ongelooflijke verhaal niet kennen: zien ze dubbel of zien ze niet goed? Het antwoord is dat de mensen op straat hen heel goed zien, het zijn de twee stellen die er perfect hetzelfde uitzien. Ja, want het is een identieke tweeling die op hun beurt verliefd zijn op een identieke tweeling: een praktisch ongelooflijk verhaal!

De twee zussen heten Venessa en Kerissa D'Arpino, ze wonen in de Amerikaanse staat Oregon en werken allebei als personal trainers in een sportschool. Ze zijn altijd heel hechte zussen geweest, ze hebben nooit ruzie gehad en zijn meer dan zussen hartsvriendinnen; hun sentimentele leven ging de wereld rond, juist omdat het zo zeldzaam is dat velen het aanvankelijk niet konden geloven: hoeveel kansen waren er dat een identieke tweeling, beide zussen, eerst daten en zich daarna verloven met een identieke tweeling?

Venessa vertelde over hun ongelooflijke verhaal, die in detail vertelde hoe ze Jacob en Lucas Sealby, allebei sportartsen, voor het eerst ontmoetten: "Mijn zus en ik groeiden op als beste vriendinnen en we zijn altijd heel hecht geweest. Het verhaal van hoe we elkaar ontmoetten is echt uniek. Een van mijn cliënten is een verpleegster die Lucas behandelde op de eerste hulp van het ziekenhuis, ze vertelde me dat hij een tweelingbroer had en dacht dat de twee jongens het heel goed zouden kunnen vinden met mij en mijn tweelingzus; ik gaf haar toestemming om hem mijn nummer te geven en Lucas nam de volgende dag contact met me op."

Toen de vier elkaar ontmoetten, was het liefde op het eerste gezicht voor elk van hen; na minder dan een week daten werden Venessa en Lucas een stel, net als Kerissa en Jacob!

Advertisement

Na slechts drie maanden hebben de vier besloten een grote stap te zetten naar hun sentimentele relatie: ze hebben een huis gekocht en nu wonen ze allemaal samen, onder hetzelfde dak: "Natuurlijk weten we hoe we eruit zien, dus we verwarren elkaar niet. Maar voor vreemden die we in het openbaar tegenkomen, is ons verteld dat het is alsof je dubbel ziet, omdat we twee identieke tweelingen zijn, het kan voor anderen heel moeilijk zijn om ons uit elkaar houden. Nu we alle vier onder hetzelfde dak wonen, zijn we hechter dan ooit!”, aldus Venessa.

En op de vraag of ze in de toekomst een dubbele bruiloft zullen organiseren, was het antwoord: "We hebben er nog niet over nagedacht, maar op dit moment staat het niet in onze plannen, maar zeg nooit nooit!"

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt