Hij vervoert zijn oude en zieke hond op een bed voor de laatste wandeling in de frisse lucht

Janine image
door Janine

21 Juli 2021

Hij vervoert zijn oude en zieke hond op een bed voor de laatste wandeling in de frisse lucht
Advertisement

De band die ontstaat tussen een hond en zijn familie is echt ongelooflijk - we zullen het nauwelijks met eenvoudige woorden kunnen uitleggen, maar we kunnen proberen je een verhaal te vertellen dat je hart zeker zal doen smelten. De foto van een man, Tom Antonino, en zijn oudere hond, Cocoa, liggend op een veldbed met wielen aan de waterkant, ging de wereld rond en verzamelde positieve en waarderende reacties. De man was met zijn hond aan het wandelen, een van haar laatste rondjes in de frisse lucht voordat ze voor altijd zou gaan. Het is altijd moeilijk voor hondenbezitters om afscheid te nemen van hun huisdier, maar Tom en zijn vrouw Lauren hebben Cocoa zeker het beste leven gegeven dat een hond zich maar kan wensen.

via Facebook / Carrie Copenhaver

Advertisement
Facebook / Carrie Copenhaver

Facebook / Carrie Copenhaver

Cocao is altijd een levendige en dynamische hond geweest, maar in de laatste jaren van haar leven is alle pit eruit. Oud en ziek, liet Cocoa zich na 16 jaar onvoorwaardelijke en wederzijdse liefde voor haar "menselijke ouders", gaan. Maar niet voordat ze de laatste vakantie met Tom en Lauren heeft gemaakt. De twee eigenaren van Cocoa hebben een klein verplaatsbaar bed gemaakt, dat aan de lijn kan worden vastgemaakt, waarmee Cocoa kan wandelen. Helaas had de hond ernstige mobiliteitsproblemen en moest ze daarom gaan liggen in plaats van lopen. Dankzij dit ingenieuze vervoermiddel kon ze echter genieten van de laatste paar wandelingen in de frisse lucht.

Advertisement
Facebook / Carrie Copenhaver

Facebook / Carrie Copenhaver

Op een dag, toen Tom een ​​wandeling maakte met Cocoa aan de promenade van Virginia Beach, in Georgia, stopte een vrouw genaamd Carrie om naar het tafereel te kijken. Geëmotioneerd en misschien een beetje ontroerd door het gebaar van de man naar zijn hond, vroeg Carrie Tom om een ​​foto te maken. Tom ging akkoord en ondanks het feit dat hij geen Facebook of andere sociale media gebruikte, stemde hij er ook mee in om de foto op het Facebook-profiel van de vrouw te plaatsen. Hij had niet verwacht dat de foto viraal zou gaan en honderden gebruikers contact met hem zouden opnemen om hun medeleven te betuigen. Tom hoorde het in werkelijkheid van zijn zwager, die hem de foto stuurde en hem vroeg: "Maar ben jij dat?".

Facebook / Carrie Copenhaver

Facebook / Carrie Copenhaver

"De band die we hebben met onze huisdieren is sterk, daarom maakte de foto indruk op zoveel mensen", zegt Tom.

Hoevelen zouden zoiets voor hun hond doen?

Advertisement