Hij vervoert zijn oude en zieke hond op een bed voor de laatste wandeling in de frisse lucht - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij vervoert zijn oude en zieke hond…
Ze maken een rolstoel met wandelwagen voor deze gehandicapte vader: nu kan hij zonder problemen op pad met zijn zoon Een alleenstaande moeder verkocht vroeger brood om haar studie te betalen: nu heeft ze haar droom gerealiseerd om lerares te worden

Hij vervoert zijn oude en zieke hond op een bed voor de laatste wandeling in de frisse lucht

21 Juli 2021 • Door Janine
6.890
Advertisement

De band die ontstaat tussen een hond en zijn familie is echt ongelooflijk - we zullen het nauwelijks met eenvoudige woorden kunnen uitleggen, maar we kunnen proberen je een verhaal te vertellen dat je hart zeker zal doen smelten. De foto van een man, Tom Antonino, en zijn oudere hond, Cocoa, liggend op een veldbed met wielen aan de waterkant, ging de wereld rond en verzamelde positieve en waarderende reacties. De man was met zijn hond aan het wandelen, een van haar laatste rondjes in de frisse lucht voordat ze voor altijd zou gaan. Het is altijd moeilijk voor hondenbezitters om afscheid te nemen van hun huisdier, maar Tom en zijn vrouw Lauren hebben Cocoa zeker het beste leven gegeven dat een hond zich maar kan wensen.

Cocao is altijd een levendige en dynamische hond geweest, maar in de laatste jaren van haar leven is alle pit eruit. Oud en ziek, liet Cocoa zich na 16 jaar onvoorwaardelijke en wederzijdse liefde voor haar "menselijke ouders", gaan. Maar niet voordat ze de laatste vakantie met Tom en Lauren heeft gemaakt. De twee eigenaren van Cocoa hebben een klein verplaatsbaar bed gemaakt, dat aan de lijn kan worden vastgemaakt, waarmee Cocoa kan wandelen. Helaas had de hond ernstige mobiliteitsproblemen en moest ze daarom gaan liggen in plaats van lopen. Dankzij dit ingenieuze vervoermiddel kon ze echter genieten van de laatste paar wandelingen in de frisse lucht.

Op een dag, toen Tom een ​​wandeling maakte met Cocoa aan de promenade van Virginia Beach, in Georgia, stopte een vrouw genaamd Carrie om naar het tafereel te kijken. Geëmotioneerd en misschien een beetje ontroerd door het gebaar van de man naar zijn hond, vroeg Carrie Tom om een ​​foto te maken. Tom ging akkoord en ondanks het feit dat hij geen Facebook of andere sociale media gebruikte, stemde hij er ook mee in om de foto op het Facebook-profiel van de vrouw te plaatsen. Hij had niet verwacht dat de foto viraal zou gaan en honderden gebruikers contact met hem zouden opnemen om hun medeleven te betuigen. Tom hoorde het in werkelijkheid van zijn zwager, die hem de foto stuurde en hem vroeg: "Maar ben jij dat?".

Advertisement

"De band die we hebben met onze huisdieren is sterk, daarom maakte de foto indruk op zoveel mensen", zegt Tom.

Hoevelen zouden zoiets voor hun hond doen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt