Dit kleine meisje en haar hond zijn zo onafscheidelijk dat ze niet meer apart kunnen slapen - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit kleine meisje en haar hond zijn…
Dakloze heeft geen geld of huis, maar heeft wel plek voor dertig honden en kampeert ergens met hen samen Ferrari komt klem te zitten in heel smal straatje, bestuurder wist niet meer hoe weg te komen

Dit kleine meisje en haar hond zijn zo onafscheidelijk dat ze niet meer apart kunnen slapen

18 Augustus 2021 • Door Skip
1.808
Advertisement

We zijn vast vaak meegegaan in de alledaagse opvatting dat pitbulls gevaarlijke en agressieve honden zijn. Maar eigenlijk is dit ras te benaderen zoals ieder ander ras. Het hangt er helemaal van af hoe ze opgroeien en hoe ze worden afgericht. Voor de grootste sceptici onder ons hebben we hier vandaag het verhaal van Lebowski een hele schattige pitbull met een hart van goud die het leven van haar 8-jarige baasje Scarlett et kleurrijker op heeft gemaakt.

Scarletts ouders haalden de kleine Lebowski in huis toen hun dochter slechts vier jaar oud was en redden ze hem samen met de rest van de worp. Om ervoor te zorgen dat Lebowski contact blijft houden met zijn broertjes komen Scarletts ouders een keer per maand samen met alle andere gezinnen waar de honden terecht bij zijn gekomen. Zo zijn ze toch bij elkaar ondanks dat ze afzonderlijk van elkaar leven. 


Maar deze jonge ziel is toch Lebowski's favoriete speelkameraadje. De twee brengen hele dagen met elkaar door zonder ook maar een keer van elkaar te scheiden, alsof de een niet zonder de ander kan. Van de vele dingen die Scarlett en Lebowski samen doen, is er toch een ding dat de rest overtreft wat aandoenlijkheid betreft. Ze knuffelen samen en vallen elke avond naast elkaar in slaap. Sommige kinderen kunnen niet slapen zonder hun favoriete knuffel, maar dit meisje zou nooit zonder haar lieve hondje kunnen slapen.

Na vier jaar lang samen te zijn houdt Scarlett steeds meer van haar pitbull en zegt ze lieve dingen tegen hem als:"Samen met hem groot worden is het mooiste wat ik mijn hart kan voelen." Het is een zeer invoelend meisje die haar hond niet alleen een huis heeft gegeven, maar ook nog eens een vriendin is voor het leven.

Tegen alle standaard opvattingen in die heersen heeft Lebowski toch kunnen laten zien dat ook pitbulls in huishoudens kunnen opgroeien met kinderen (als ze natuurlijk wel goed getraind zijn, tenminste). Het is zelfs zo dat deze hond naar vreemden toe extreem verlegen is, naast dat hij mega lief is tegen zijn mensen thuis.

Op de foto's die op de Instagrampagina van Scarlett staan (beheerd door haar moeder) staan niet alleen foto's van doldwaze verkleedpartijen van Lebowski en zijn kleine baasje, maar zijn er ook video's waar zij naast elkaar liggen te slapen. Het lijkt wel alsof hun slapen gelijk opgaat: elke keer wanneer Scarlett in slaap valt, volgt Lebowski haar snel.

Soms, als hij niet aan haar voeteneind ligt te slapen, dan slaapt Lebowski naast haar en legt hij z'n kop hop haar benen of slaat hij zijn pootjes om haar heen; alsof hij een knuffel was die tot leven is gekomen die waakt over haar dromen. Je kan gewoon niet anders dan wegsmelten bij deze aandoenlijke foto's.  

Advertisement

Scarletts ouders, die nu 110.000 volgers hebben, zeggen nu dat hun plan voorzichtig aan het slagen is en dat is: de boodschap verspreiden dat pitbulls hele lieve honden zijn. Net zo lief als andere honden en dat ze ook een baasje mogen hebben en niet gebukt hoeven gaan onder het juk van een eeuwig stereotype. Nou ja, als we een boek niet op de kaft mogen beoordelen, waarom zouden we dan een hond wel mogen beoordelen op zijn ras?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt