Een lieve Golden Retriever zorgt voor de dochter van zijn baasjes alsof ze zijn oppas is - BekijkDezeVideo.nl
x
Een lieve Golden Retriever zorgt voor…
Een jonge vader werpt zichzelf in de vlammen om zijn twee 18 maanden oude tweeling te redden

Een lieve Golden Retriever zorgt voor de dochter van zijn baasjes alsof ze zijn oppas is

13 September 2021 • Door Janine
2.386
Advertisement

Er zijn video's die hartverwarmend zijn, en dit is er een van! Als je het niet gelooft, kijk dan hoe deze geweldige Golden Retriever zorgt voor het dochtertje van zijn baasjes. Het is een ongelooflijk spektakel: de hond volgt het kleine meisje bij al haar activiteiten, probeert haar te beschermen en op alle mogelijke manieren te helpen. Wast het kleine meisje haar gezicht? De hond pakt een doekje om haar af te drogen. Stapt het meisje op een krukje? De hond fungeert als tegengewicht zodat ze niet valt. De ouders van het meisje filmden het dier ongelovig dat zich net als een perfecte babysitter lijkt te gedragen.


Golden Retrievers zijn speelse, intelligente en gehoorzame honden. Als ze goed zijn opgevoed, staan ​​ze altijd klaar om aan elk verzoek van de eigenaren te voldoen. Ze weten zich goed aan te passen aan het gezinsleven, maar zijn ook erg actief. Ze zijn altijd klaar voor een wandeling.

Een andere reden waarom Golden Retrievers perfect zijn voor kinderen, is dat ze zich als puppy's gedragen, zelfs nadat ze volwassen zijn geworden.

Maar dit is niet echt het geval met de hond waar we je over willen vertellen. Integendeel, deze Golden Retriever vertoont een buitengewoon volwassen gedrag! Hij gedraagt zich beter dan een perfecte oppas, met buitengewoon veel geduld en tederheid. De ouders van het kleine meisje hebben enkele activiteiten van hun kleintje gefilmd om vast te leggen hoe de hond zich zorgen maakt en het kleine meisje volgt. Te allen tijde lijkt hij zich alleen maar bezig te houden met de veiligheid van het kleine meisje en zij beantwoordt het met alle uitbundigheid van een driejarige.

Advertisement

We zijn gewend om de hond te zien als een goede hulp voor blinden, voor degenen die verdwaald zijn in de sneeuw, voor reddingen op zee, zonder de honden te tellen die worden gebruikt voor politietaken.

Maar het is bijzonder ontroerend om te zien hoe deze hond zich met dezelfde aandacht gedraagt ​​als een oppas. Wat zeker is, is dat dit type hond steeds vaker wordt gebruikt voor pet therapy of als emotionele ondersteuning van psychisch kwetsbare mensen. Hun aanwezigheid is een bron van vreugde en veiligheid die gevoelige zielen als heilzaam ervaren.

De ouders van het kleine meisje hebben een voordelige oplossing gevonden om hun dochter onder controle te houden: onder toezicht van hun Golden Retriever kunnen ze rustig slapen, wetende dat hun geliefde hond er altijd zal zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt