Oudere man gebruikt de haardroger als snelheidscamera om te snel rijdende auto's af te remmen - BekijkDezeVideo.nl
x
Oudere man gebruikt de haardroger als…
Meisje geeft haar kleren aan haar gepeste klasgenootje: “Ze hadden het op haar gemunt omdat ze zich niet volgens de mode kleedde” Hij geeft zijn moeder de auto van haar dromen om haar te bedanken: zij is de enige die altijd in hem heeft geloofd

Oudere man gebruikt de haardroger als snelheidscamera om te snel rijdende auto's af te remmen

16 September 2021 • Door Janine
4.541
Advertisement

Vergeet de aardige oude mannen die de hele tijd thuis zitten en genieten van hun pensioen, vandaag willen we je het ongelooflijke verhaal vertellen van een 74-jarige man die, moe van de constante klachten bij het gemeentebestuur van zijn stad, besloot het lot in eigen handen te nemen en zelf te handelen, al dan niet met toestemming van de gemeente. En wat hij heeft gedaan, gaat de wereld rond, en velen hebben hem geprezen om zijn vasthoudendheid en moed!

via: SVT.se

Efter att ha irriterat sig på fortkörare i många år fick Ulf Schwerin en dag nog...

Pubblicato da SVT Nyheter su Venerdì 14 agosto 2020

Zijn naam is Ulf Schwerin, hij is 74 jaar oud en woont in de Zweedse stad Stora Mellösa, en volgens hem reden de auto's veel te snel voor de normen en stadswetten die zouden moeten worden toegepast: volgens wat Ulf zei, zou de limiet 30 km/u moeten zijn, maar blijkbaar lijkt geen enkele bestuurder deze wettelijk opgelegde limiet te respecteren. Dus wat te doen als zelfs het gemeentebestuur niet een handje wil helpen en luisteren naar de klachten van deze bejaarde burger?

Ulf had een geniaal idee: hij nam een ​​föhn, ging aan de kant van de rijbaan staan ​​waar de auto's voorbij raasden en begon de föhn op de voorbijrijdende auto's te richten, paniek zaaiend onder de chauffeurs.

foto: SVT.se

Op de eerste dag, gedurende minstens anderhalf uur, slaagde Ulf erin om de auto's te vertragen die veel sneller reden dan de vooraf ingestelde 30 km/u, aangezien veel chauffeurs aanvankelijk bang waren voor de aanwezigheid van Ulf op de kant van de rijbaan: met die föhn op hun auto gericht, leek het een verkeershulpmiddel, of in ieder geval… een snelheidscamera van vlees en bloed!

Het doe-het-zelf-experiment van Ulf Schwerin is zo succesvol geweest op internet dat nu ook andere Zweedse steden in de omgeving hem hebben gevraagd zich te positioneren aan de rand van de rijbaan van woonwijken waar de snelheid voor auto's bepaalde limieten niet kan overschrijden en zo als hulpmiddel voor het verkeer te fungeren, in het gezelschap van zijn onmisbare föhn.

Vind jij het ook zo’n geniaal idee? We hopen dat de rest van de wereld Ulf Schwerin ook opmerkt!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt