“Je ziet eruit als een veertigjarige met een kaal hoofd”: vader berispt zijn dochter omdat hij haar nieuwe kapsel niet waardeert - BekijkDezeVideo.nl
x
“Je ziet eruit als een veertigjarige…
De politie vraagt ​​gebruikers wie de man herkent die luiers heeft gestolen, maar iedereen biedt aan om voor hem te betalen Hond weigert de kist van zijn baasje te verlaten op de dag van haar begrafenis

“Je ziet eruit als een veertigjarige met een kaal hoofd”: vader berispt zijn dochter omdat hij haar nieuwe kapsel niet waardeert

27 September 2021 • Door Janine
1.917
Advertisement

Wij hebben als jonge mensen allemaal minstens één keer in ons leven een gebaar van verzet tegen de wil van onze ouders gemaakt; of het nu een oorbel, een tatoeage of zelfs een piercing was, we wilden ons uiterlijk veranderen om onze vader en moeder ervan te overtuigen dat we groot waren geworden en dat we ons leven wilden leiden zonder hun vooroordelen en (terechte) zorgen. Het stadium van de adolescentie is dus, in evenwicht tussen rebellie en het verlangen om de wereld te ontdekken, hetzelfde wat Laura, het Mexicaanse hoofdpersonage van dit merkwaardige verhaal, wilde doen.

Laura, het Mexicaanse meisje dat de hoofdrol speelt in deze plotselinge en merkwaardige verandering van uiterlijk, had haar vader gewaarschuwd dat ze naar haar vertrouwde kapper zou gaan om haar haar te laten knippen, maar de man had niet kunnen vermoeden dat zijn dochter thuis zou komen met een kapsel dat niet alleen als "uit de mode" werd beschouwd, maar dat haar volgens haar vader deed lijken op een oude president, of een "veertigjarige met een kaal hoofd".

Onnodig te zeggen dat bij het zien van Laura's nieuwe look, haar vader woedend werd…

Woedend nam Laura's vader zijn dochter mee naar de kapper, zich afvragend waarom het mogelijk was dat Laura ermee had ingestemd haar haar op die manier te knippen; de eigenaresse van de schoonheidssalon antwoordde dat ze eenvoudig aan de wens van het meisje had voldaan, hoewel het eigenlijk een nogal ongebruikelijk verzoek leek. De vrouw verdedigde zichzelf ook door te beweren dat Laura oud genoeg was om een ​​persoonlijke beslissing te nemen zonder iemands toestemming te vragen. Maar de vader van het meisje was het daar helemaal niet mee eens.

Advertisement

De man, die zich nog steeds zorgen maakte over wat er gebeurde, wees zijn dochter erop dat er zoveel manieren zijn om zich “anders” te voelen bij kinderen, zoals “beslissen om een ​​bedrijf te starten of intelligenter proberen te zijn”. Woorden die aanvankelijk Laura's trots kwetsten, die gewoon niet kon begrijpen waarom haar vader haar kapselkeuze niet kon accepteren. Als het meisje eerder om een ​​knipbeurt had gevraagd waardoor ze praktisch op meneer Burns uit The Simpsons leek, was de enige oplossing nu om alles af te scheren en te wachten tot het weer aangroeide.

Aan het einde van de discussie merkte Laura dat ze hetzelfde "kapsel" had als haar vader: dat wil zeggen, met een kaal hoofd! Bekijk de video die is gepost door de vader van het meisje, die in korte tijd het web rond is gegaan:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt