Een meisje besluit 27 puppy's te redden in een race tegen de klok: ze vraagt ​​haar vriend die piloot is, om een ​​lift - BekijkDezeVideo.nl
x
Een meisje besluit 27 puppy's te redden…
Vader verliest het gebruik van zijn armen en benen door een ziekte, maar niet zijn glimlach: “Ik had hier niet meer kunnen zijn” Op de universiteit werden ze gescheiden vanwege hun huidskleur: nu zijn ze na 42 jaar herenigd en weer samen

Een meisje besluit 27 puppy's te redden in een race tegen de klok: ze vraagt ​​haar vriend die piloot is, om een ​​lift

19 Oktober 2021 • Door Janine
2.589
Advertisement

Kun je je een vlucht voorstellen in een vliegtuig waar de enige passagiers naast je, lieve kleine puppy's zijn? Het zou ongetwijfeld een reis zijn gewijd aan tederheid en verwennerij op grote hoogte. Hoewel het in eerste instantie misschien een droom lijkt, was het een situatie die werkelijkheid was waarbij maar liefst 27 puppy's betrokken waren en een onverschrokken meisje dat besloot een helikopter te gebruiken om kleine levens te redden.

Een extreme redding, die het waard is om verteld te worden!

via: Daily Mail

Er zijn mensen met een hart van goud die alles zouden doen om het leven van onze viervoeters te redden. Dit is het geval van Cassandra Bergeron, die haar onderneming via TikTok deelde. Haar belangrijkste missie was om puppy's in een asiel te redden, omdat ze binnen een paar uur zouden worden geëuthanaseerd vanwege ruimtegebrek. Iets onaanvaardbaars voor Cassandra, die zodra ze hoorde wat er met de arme puppy's ging gebeuren, besloot er naartoe te gaan om zoveel mogelijk honden weg te halen. De tijd begon echter te dringen en ze had Florida nooit op tijd vanuit Alabama met de auto kunnen bereiken. Maar ze kreeg een idee dat ronduit briljant was en een James Bond-film waardig.

Cassandra herinnerde zich dat een vriend van haar een opleiding volgde om vliegtuigpiloot te worden. Na een kort telefoontje tussen de twee zat Cassandra in het vliegtuig, klaar om de puppy's samen met haar vriend de piloot te redden.

Toen ze daar eenmaal waren en alle honden hadden opgehaald, realiseerden ze zich meteen dat ze geen idee hadden hoe je met zoveel puppy's kon vliegen. Gelukkig leken ze allemaal, toen ze eenmaal vertrokken waren, gelukkig en op hun gemak in het vliegtuig. De piloot zelf was verbaasd over hoe vredig de kleine dieren waren en hoe goed de reis was verlopen.

"Cassandra was in de zevende hemel tussen al die puppy's", zei de vriend van de vrouw, "ze wilde niet meer landen en ik kon niet stoppen met glimlachen terwijl ik naar haar keek, tussen al die pups", vertelde hij.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt