Op 86-jarige leeftijd wordt ze verliefd op de man die ze 40 jaar eerder had leren kennen: "Nu zijn we onafscheidelijk!" - BekijkDezeVideo.nl
x
Op 86-jarige leeftijd wordt ze verliefd…
Hoe

Op 86-jarige leeftijd wordt ze verliefd op de man die ze 40 jaar eerder had leren kennen: "Nu zijn we onafscheidelijk!"

18 Oktober 2021 • Door Janine
3.314
Advertisement

Liefde is een gevoel dat geen obstakels, geen tijd en leeftijd kent; hoe vaak hebben we geen emotionele en ontroerende verhalen gelezen van mensen die elkaar na jaren hebben gevonden en op hun derde leeftijd waanzinnig verliefd zijn geworden? Er zijn talloze gevallen over de hele wereld, en deze gevallen zijn nog ontroerender wanneer ze eindigen met een gelukkig einde, oftewel met een mooie bruiloft. Vandaag willen we je voorstellen aan Phyllis Raphael en Stan Leff, een schrijfster en een boekhandelaar waarvan het lot wilde dat ze elkaar bijna veertig jaar later weer zouden ontmoeten...


Love always finds a way! ❤️❤️

Pubblicato da Daily Mail su Martedì 12 ottobre 2021

Haar naam is Phyllis Rapahel, ze is 86 jaar oud en ze is schrijfster, hij is Stan Leff, hij is 89 jaar oud en is altijd een boekhandelaar geweest, ook al is hij nu met pensioen. Toen de twee elkaar weer ontmoetten herkende ze hem helemaal niet terwijl Stan meteen begreep wie hij tegenover zich had: het was de prachtige Phyllis, ze hadden elkaar bij toeval ontmoet op een feestje in 1974 in Fire Island in de staat New York. Het bejaarde stel ontmoette elkaar in 2015 bij toeval opnieuw in een supermarkt. In die lange veertig jaar was er veel veranderd in het leven van hen allebei. Beiden hadden bijvoorbeeld eerdere huwelijken gehad, terwijl Phyllis negen maanden voor de toevallige ontmoeting met Stan haar man had verloren.

De vrouw, die de man in de kruidenierswinkel aanvankelijk helemaal niet herkende, had nooit gedacht dat de liefde weer zou komen aankloppen dankzij de meest onverwachte persoon. Phyllis vertelt: "Stan herinnerde zich mij van een feest op Fire Island in 1974. Hij zei dat ik op een brug stond en voorgerechten serveerde. Maar ik herinnerde me dat detail helemaal niet. We kenden elkaar een beetje en zagen elkaar op feestjes, maar we hadden tot die dag in 2015 nog nooit met elkaar gesproken."

Na die toevallige ontmoeting in de supermarkt gingen de twee een tijdje met elkaar uit, Phyllis dacht eerst dat ze weduwnaars zouden zijn die gewoon tijd samen wilden doorbrengen, maar in plaats daarvan bloeide de liefde langzaam op tussen de twee: "Toen ik me realiseerde dat ik verliefd werd, was ik zo verrast. Ik dacht dat een deel van mijn leven voorbij was, maar dat was niet zo. Op mijn leeftijd denk je: "Ok, als dat is wat het leven me zal geven, zal ik het allemaal nemen." Dus begon ik te beseffen dat ik verliefd was geworden op Stan. Nu kan ik zeggen dat ik gek op hem ben, niet zoals wat ik voelde bij mijn man, maar in een andere vorm."

Tot op de dag van vandaag zijn Stan en Phyllis nog steeds bij elkaar, ze wonen een paar straten verderop in verschillende appartementen en zijn momenteel niet van plan om te trouwen.

Het is echt waar: je weet nooit wat het leven voor je in petto heeft!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt