Ze bevalt van drie meisjes die op dezelfde dag worden geboren, elk precies drie jaar later

Janine image
door Janine

29 Oktober 2021

Ze bevalt van drie meisjes die op dezelfde dag worden geboren, elk precies drie jaar later
Advertisement

Bestaan er toevalligheden in het leven? Waarschijnlijk niet, maar er zijn mensen die vast in deze dingen geloven, maar wat er is gebeurd met deze moeder die het leven schonk aan drie dochters, is werkelijk ongelooflijk en stelt ons opnieuw vragen over de eeuwenoude vraag: bestaan ​​er in het dagelijks leven toevalligheden of niet, en welke rol kan ik spelen in onze gezamenlijke reis? Bedenk dat Kristin Lammert, de moeder-hoofdpersoon van dit verhaal, voelde dat haar drie dochters zouden worden geboren... op dezelfde dag!

via Today Parents

Advertisement

Dit is het ongelooflijke verhaal van Kristin Lammert, een moeder van drie dochters geboren onder de wil van het lot dat ons echt sprakeloos maakt; de vrouw is 32 jaar oud en woont in Oviedo, in Florida, en toen ze hoorde dat haar dochter Giuliana, de tweede geborene, eind augustus zou worden geboren, twijfelde ze niet meer: ​​ze voelde dat het kleine meisje geboren zou worden op 25 augustus, precies dezelfde dag als haar oudste dochter Sophia; en zo gebeurde.

Advertisement

Alsof dit toeval nog niet genoeg was, werd Kristin drie jaar later zwanger van haar derde dochter, en ook zij werd eind augustus, begin september verwacht; de vrouw maakte er aanvankelijk grapjes over: "Wat als Mia (de naam van het derde meisje) ook op 25 augustus wordt geboren, net als haar twee zusjes van zes en drie jaar?”

Wat ogenschijnlijk een grapje leek, is toch werkelijkheid geworden: de kleine Mia werd op 25 augustus geboren, net als haar twee zusjes, precies drie jaar na haar tweede kind, die op haar beurt precies drie jaar na Sophia werd geboren. Een ongelooflijk record, aangezien Kristin erop wilde wijzen dat geen van haar drie dochters werd geboren op een datum die door haar artsen was vastgesteld; kortom, hun geboorte op 25 augustus is puur toeval!

"We were just in disbelief!"

Pubblicato da Today Show su Mercoledì 20 ottobre 2021

Over dit ongelooflijke en zeer zeldzame verhaal (er zijn maar heel weinig gevallen in de wereld waarin twee of meer kinderen op dezelfde dag in verschillende jaren worden geboren), vertelde ze met deze woorden, een paar maanden na Mia's geboorte: "Hoe dichter de datum 25 augustus in zicht kwam, hoe meer we er thuis grappen over maakten, en hoe meer ik wilde dat het zou gebeuren... Sophia zei zelfs dat ze zeker wist dat ze weer een zusje zou krijgen voor haar zesde verjaardag, precies op 25 augustus. Ze wilde dat dat gebeurde en ik dacht: “Nou, waarom niet, het zou best eens kunnen!”

Heb jij vrienden of familieleden die zo'n geweldige en zeldzame ervaring hebben gehad als die van Kristin? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement