Ze wordt 107 jaar en onthult haar geheim van een lang leven: "Ik drink een blikje bier per dag"

Janine image
door Janine

03 December 2021

Ze wordt 107 jaar en onthult haar geheim van een lang leven: "Ik drink een blikje bier per dag"
Advertisement

Het elixer van jeugdigheid? Het zit waarschijnlijk in bier. Hoe absurd en tegelijkertijd ongeloofwaardig deze uitspraak ook mag zijn, het verhaal van deze 107-jarige oma zal je overtuigen van wat we je net vertelden over de bekende alcoholische drank. Haar naam is Bid Grocke, ze woont in Australië en is net 107 geworden, een buitengewone en zeer zeldzame mijlpaal, dus uiteraard werd haar gevraagd wat haar geheim was...

via Daily Mail UK

Advertisement

A 107-year-old centenarian has revealed her surprising secret to living a long and youthful life - and its a refreshing...

Pubblicato da Health and Recovery Exercise Class to Great Music su Sabato 20 novembre 2021

Haar naam is Bid Grocke, ze is 107 jaar geworden en ze onthulde aan het Australische nieuws hoe het mogelijk is dat ze die mijlpaal in goede gezondheid heeft bereikt; volgens de vrouw is dat allemaal te danken aan de blikjes bier van Emu Export die ze al zeker zestig jaar elke dag drinkt. Bid zei er absoluut zeker van te zijn dat het die alcoholische drank was die haar hielp om zich lichamelijk goed te voelen en dat ze het nog altijd drinkt, ook in haar nieuwe levensfase va ruim 100 jaar: "Dit bier dat ik al zestig jaar koop, is wat me op de been hield, dat is wat me zo in vorm hield!"

Zestig jaar lang trekt Bid Grocke elke dag een blikje Emu Export open en drinkt het op, ze heeft deze regel nooit gebroken, en nu is ze op een briljante wijze 107 jaar oud, en bedenk dat de winkel waar ze elke week heen gaat om een "voorraad in te slaan”, haar een taart gaf en een krat met haar favoriete drank!

Advertisement
Nate Grigg/Flickr - Not The Actual Photo

Nate Grigg/Flickr - Not The Actual Photo

Desondanks is de dochter van Bid er niet helemaal van overtuigd dat de reden voor de buitengewone levensduur van haar moeder te wijten is aan het dagelijkse blikje bier dat ze al zestig jaar drinkt; volgens de woorden van haar dochter: "Ze houdt van het leven en houdt ervan om altijd te lachen. Zelfs vandaag nog gaat ze elke woensdag naar gymnastieklessen die in de stad Stirling worden georganiseerd, en ze doet dit al meer dan 40 jaar!"

Kortom, we hebben het echt over een opgewekte oude vrouw die op hoge leeftijd een zeer waardevolle les zou kunnen geven aan veel jonge mensen van deze generatie die lui en minder ondernemend lijken. Waarom zouden we, als we nog een paar jaar gezond willen leven, niet genieten van een blikje bier per dag, misschien kan het geen kwaad!

Advertisement