Bezorger ziet een oude vrouw met Alzheimer op straat: hij stopt het busje en brengt haar veilig en wel naar huis

Janine image
door Janine

15 December 2021

Bezorger ziet een oude vrouw met Alzheimer op straat: hij stopt het busje en brengt haar veilig en wel naar huis
Advertisement

Ook de kleinste gebaren kunnen een verschil maken en de dag ten goede veranderen voor degenen die minder geluk hebben of in grote moeilijkheden verkeren. Iets wat Wilmar heel goed weet, een vriendelijke en professionele bezorger die elke dag aan boord van zijn busje klimt om pakjes en pakketten af ​​te geven die zijn besteld door de inwoners van Franklin Park, in New Jersey. Op een ochtend, terwijl hij zijn gebruikelijke leveringen deed, maakte hij kennis met een persoon die hem de hoofdrolspeler maakte van een buitengewone daad van vriendelijkheid...

via Ring

Advertisement
MobiusDaxter/Wikimedia - Not The Actual Photo

MobiusDaxter/Wikimedia - Not The Actual Photo

Op een van zijn gebruikelijke ochtenden reed Wilmar voorbij in zijn busje in de buitenwijk Franklin Park, toen hij een 92-jarige vrouw alleen op straat zag lopen; iets had bij hem voor argwaan gezorgd, en dus zei Wilmar: "Ik was bezig met mijn leveringen en ik zag een oude vrouw langs me lopen op straat. Ze zwaaide naar me, dat is niet vreemd, mensen groeten me altijd naar koeriers. Maar ze zwaaide naar me alsof er iets was gebeurd..."

Om deze reden stapte Wilmar uit zijn bestelbus, controleerde of de vrouw in orde was en merkte toen op dat de oudere vrouw een medisch alarm armbandje had; Wilmar moest absoluut iets doen, dus belde hij het alarmnummer dat op de armband stond en zorgde voor een heel speciale "bezorging" bij het huis van de vrouw, die later Gigi bleek te heten, ze was 92 jaar en leed aan de ziekte van Alzheimer.

Advertisement
Pxhere/Not The Actual Photo

Pxhere/Not The Actual Photo

Toen Karen, Gigi's kleindochter, de mannelijke stem hoorde van Wilmar, de plaatselijke bezorger, aan de andere kant van de intercomcamera, kon ze het niet geloven; ze opende de deur en zag haar grootmoeder Gigi naast hem, zichtbaar verward maar blij de weg naar huis te hebben gevonden dankzij die aardige man die zijn baan als bezorger tijdelijk had gestopt om een ​​veel specialere bezorging te doen: ervoor te zorgen dat oma Gigi veilig thuis kwam.

Karen vertelde dankbaar wat er is gebeurd: "Ik heb het gevoel dat Wilmar zelfs meer heeft gedaan dan hij kon. We hebben hier zo'n hechte gemeenschap, zo verenigd dat als een koerier merkt dat er iets niet in orde is, hij zal zeggen: 'Ik zal voor mijn klanten zorgen, als er iets niet goed gaat.”

Je was geweldig, Wilmar!

Advertisement