Ze bevalt na 14 miskramen in 11 jaar

Janine image
door Janine

21 December 2021

Ze bevalt na 14 miskramen in 11 jaar
Advertisement

Soms is het leven echt wreed; we weten allemaal dat het pad naar geluk, persoonlijke tevredenheid en de vervulling van onze verlangens niet gemakkelijk te bewandelen is, maar er zijn gevallen waarin het lijkt alsof het lot tegen ons is. Iets wat Gina McGuinness, een moeder en echtgenote die heel moeilijke tijden heeft moeten doormaken om een ​​tweede kind te krijgen, heel goed weet...

via Hartlepool Mail

Advertisement
Gina McGuinness/Facebook

Gina McGuinness/Facebook

Gina McGuinness, een 37-jarige vrouw die al moeder was van een 20-jarig meisje uit een eerdere relatie, zei dat ze de laatste elf jaar van haar leven heeft geprobeerd op natuurlijke wijze zwanger te worden, maar dat helaas elke poging die ze samen met haar man Simon Crowe ondernam, mislukte: Gina zei dat ze in totaal 14 miskramen had ondergaan voordat ze in december 2021 beviel van de kleine Lola Mae Crowe.

Zoals de Engelse vrouw zei, probeerde ze samen met haar man Simon in 2010 een baby te krijgen, maar dat jaar kreeg Gina een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, veroorzaakt door een bevruchte eicel die buiten de baarmoeder werd geïmplanteerd en wat resulteerde in het verlies van een van de eileiders. Van daaruit nog eens 12 miskramen in de jaren erna.

Advertisement
Gina McGuinness/Facebook

Gina McGuinness/Facebook

De dertiende miskraam vond plaats in 2016, toen Gina opnieuw een buitenbaarmoederlijke zwangerschap doormaakte en haar tweede eileider verloor; Gina en Simon realiseerden zich dat ze waarschijnlijk niet op de natuurlijke manier een kind hadden kunnen krijgen en besloten te vertrouwen op in-vitrofertilisatie, dat twee keer werd uitgesteld vanwege de pandemie.

Gina McGuinness/Facebook

Gina McGuinness/Facebook

Maar gelukkig ging de procedure door met slechts één van de twee bevruchte eicellen van de vrouw, en dus met één kans minder; bij de vijftiende poging slaagden Gina en Simon er met in-vitrofertilisatie in om hun eerste baby te krijgen, een prachtig meisje genaamd Lola Mae Crowe!

Gina McGuinness/Facebook

Gina McGuinness/Facebook

Nu zijn Gina en Simon opgelucht, nog steeds ongelovig dat het na 11 jaar van mislukte pogingen gelukt is; voor een vrouw is het absoluut niet gemakkelijk om 14 miskramen te moeten ondergaan en verstoken te blijven van een van de grootste verlangens, namelijk moeder worden, maar ondanks alles is deze bijzondere moeder erin geslaagd en kan ze nu genieten van haar gezin!

Gefeliciteerd, Gina!

Advertisement