Hij geeft niet toe aan de grillen van het kind dat naast hem in het vliegtuig zit: het ongenoegen van de moeder

Janine image
door Janine

29 December 2021

Hij geeft niet toe aan de grillen van het kind dat naast hem in het vliegtuig zit: het ongenoegen van de moeder
Advertisement

Reizen met het vliegtuig of de trein kan ontspannend zijn of een echte nachtmerrie worden als je merkt dat je naast de verkeerde buurman zit. Helaas heb je geen controle over de onwetendheid van andere mensen en daarom ontstaan ​​er soms vervelende gevallen en discussies over wat in bepaalde gevallen het meest correcte gedrag zou moeten zijn. Een Reddit-gebruiker schreef over zijn onaangename ervaring tijdens een lange vlucht en wilde op internet vragen of hij het was die zich verkeerd gedroeg of de passagier die naast hem zat, met haar 2- of 3-jarige zoon. Zoals je je kunt voorstellen, is het niet gemakkelijk om zo'n klein kind rustig te houden tijdens de vele uren reizen, maar hier mogen de andere passagiers geen last van hebben.

via Reddit

Advertisement
Unsplash / Not the actual photo

Unsplash / Not the actual photo

De man legde uit dat hij tijdens de vlucht een stoel bij het raam had gekocht en ook wat eten. Naast hem zat een moeder met haar kind van ongeveer 2 of 3 jaar, dat nogal huilerig was, zoals kleine kinderen bij zulke gelegenheden kunnen zijn. Aan de andere kant wordt een kind het snel zat om urenlang niets te doen. Het begon allemaal toen de vrouw de man vroeg om van plaats te kunnen wisselen, zodat het zoontje uit het raam kon kijken en een beetje afgeleid kon worden. De man weigerde, omdat hij had betaald voor de stoel bij het raam en begon een film te kijken met de koptelefoon op. Ondanks de koptelefoon kon hij horen dat het kind juist vanwege deze weigering een driftbui begon te krijgen.

Na een tijdje pakte de man zijn mobiele telefoon en begon de tijd te doden met een paar spelletjes. Zoals iedereen werd hij dit al snel zat en legde de telefoon weg. De vrouw die naast hem zat had echter al een tweede verzoek aan hem: "Ze vroeg me of ik het niet erg vond om door te spelen omdat ik haar zoon op deze manier vermaakte. Ik zei nee en zodra ik dat deed, begon het kind te huilen en probeerde mijn telefoon te pakken. Ik hield mijn hand omhoog zodat het kind er niet bij kon, en toen zei ik luid tegen de moeder: “Let alsjeblieft op je kind!”.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De reactie van de man lokte duidelijk de reactie van de moeder uit, die boos werd en hem ervan beschuldigde "alleen aan zichzelf te denken". De man vraagt ​​zich af of hij te hard was in zijn reacties en gedrag, maar veel gebruikers waren het met hem eens: "De moeder wist dat ze op een vlucht zat met een klein kind, ze had speelgoed moeten meenemen om het kind te vermaken in plaats van op vreemden te vertrouwen. En als ze een stoel bij het raam wilde, had ze er een moeten reserveren”, schreef iemand.

Wat denk jij? Wat zeker is, is dat het altijd onaangenaam is om te discussiëren met vreemden.

Advertisement