Ontslagen na 34 jaar dienst omdat ze "te klein om in de nieuwe bussen te rijden" is - BekijkDezeVideo.nl
x
Ontslagen na 34 jaar dienst omdat ze…
Ze beweert 3 keer per week te douchen en haar vriendinnen beoordelen haar erom Ze plaatst een foto van een caissière die haar baby vasthoudt om andere moeders te motiveren, maar zorgt voor ophef

Ontslagen na 34 jaar dienst omdat ze "te klein om in de nieuwe bussen te rijden" is

19 Januari 2022 • Door Janine
2.224
Advertisement

Nadat ze haar hele leven haar werk goed had gedaan, werd Tracy Scholes gedumpt door het transportbedrijf waar ze 34 jaar werkte, vanwege een op zijn zachtst gezegd ongelooflijke motivatie. Zoals we allemaal weten, zou fysieke verschijning geen invloed moeten hebben op iemands werkvaardigheden (tenzij een bepaalde fysieke aanwezigheid natuurlijk vereist is voor een bepaalde baan), maar wat er gebeurde met Tracy, een 57-jarige Engelse vrouw, weerlegt deze veronderstelling. De vrouw werd ontslagen omdat de nieuwe busmodellen die ze zou moeten besturen niet geschikt zijn voor haar lengte.

Met andere woorden, Tracy werd ontslagen na 34 jaar eervolle carrière omdat "ze te klein is om met de nieuwe bussen op de weg te rijden."

via: BBC

Tracey Scholes was in 1987 de eerste en enige vrouw die als chauffeur het busdepot Queen's Road in Manchester binnenkwam. Is het mogelijk dat ze ondanks dit record en alle jaren die ze met het openbaar vervoer heeft gereden, zonder scrupules werd ontslagen door haar bedrijf, de "Go North West",? Tracy is 1,52 m lang en blijkbaar "te klein" om de nieuwe transportmodellen te besturen. Door het nieuwe ontwerp van de bussen kan de vrouw niet meer gemakkelijk in de achteruitkijkspiegels kijken en dit is natuurlijk een groot probleem voor de veiligheid van de passagiers. Wat tot voor kort een natuurlijk en perfect gecontroleerd gebaar was in haar werk, is nu een onoverkomelijk obstakel geworden.

Inmiddels hebben de nieuwe modellen de oude grotendeels verdrongen en Tracy wilde haar uren niet verminderen door bij Go North West te blijven dienen. Dit compromis zou haar echter niet in staat hebben gesteld het aantal uren te maken dat nodig is om een ​​behoorlijk salaris te krijgen.

Het droevige nieuws van het ontslag kwam tijdens de feestdagen van 2021, Tracy kocht zelfs geen kerstcadeaus voor haar kinderen. Aan de andere kant is het niet eenvoudig om plotseling zonder werk te zitten op 57-jarige leeftijd. Hoewel het bedrijf zei dat het jammer was om een ​​loyale en geldige werknemer te verliezen, was het een onvermijdelijke en onomkeerbare beslissing.

Advertisement

Er was zeker geen gebrek aan ophef en kritiek op het bedrijf, zozeer zelfs dat de straten van de stad gevuld waren met burgers en collega's van Tracy die vreedzaam hun ongenoegen uitten. We wensen Tracy het beste en dat ze weer fulltime aan de slag kan!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt