Oudere man zorgt dag en nacht voor zijn stervende zwager: hij wast hem, kleedt hem aan en geeft hem te eten - BekijkDezeVideo.nl
x
Oudere man zorgt dag en nacht voor zijn…
Ze wint $3 miljoen in de loterij, maar het bericht komt in haar map met ongewenste e-mails Ze opent het douchegordijn en ontdekt een gigantische spin op de muur: vrouw is doodsbang

Oudere man zorgt dag en nacht voor zijn stervende zwager: hij wast hem, kleedt hem aan en geeft hem te eten

28 Januari 2022 • Door Janine
1.706
Advertisement

Er zijn gevoelens in het leven die altijd blijven, als een eeuwige vlam die nooit ophoudt te doven; een van deze gevoelens is liefde, maar niet noodzakelijkerwijs begrepen als dat gevoel dat ontstaat wanneer je je zo verbonden voelt met een persoon dat je met hem of haar wilt leven en er misschien mee wil trouwen. Hier hebben we het over pure, totale liefde, ontstaan en gegroeid tussen familie, vrienden, kennissen, voor wie we alles zouden doen om ze een handje te helpen of weer aan het lachen te maken.


En het verhaal dat we je vandaag willen vertellen, spreekt van pure en belangeloze liefde. De hoofdpersoon van dit prachtige verhaal is Antonio, een bijzondere man en zwager, die nooit heeft geaarzeld om alle genegenheid en onvoorwaardelijke zorg te tonen voor de vader van de vrouw die over de buitengewone relatie tussen haar zieke vader en Antonio, de zwager van de vrouw, vertelde: "Als iemand me vraagt ​​om hem een ​​afbeelding te laten zien die laat zien wat liefde is, zal ik hem deze foto's laten zien. Als iemand me vraagt ​​om een ​​naam die liefde vertegenwoordigt, zal ik Antonio noemen. Papa was de laatste tijd erg mager en kwetsbaar, maar hij vond in de armen van mijn zwager Antonio de kracht en genegenheid die hij nodig had om zijn laatste levensdagen te leven.”

Deze woorden werden op Instagram door Joviana Venturini uitgesproken, een Braziliaanse vrouw die met een krachtig bijschrift en foto's die de relatie tussen haar zwager Antonio en haar fragiele vader getuigen, iedereen liet zien wat het betekent om van een persoon te houden, tot op zijn laatste dag van het leven: "Antonio is niet jong, hij is 75 jaar oud, maar hij was onvermoeibaar met de zorg van mijn vader. Hij waste hem, verschoonde zijn luiers, kleedde hem aan en gaf hem te eten, bood hem thee aan, keek herhaaldelijk naar YouTube met hem (elke dag dezelfde video), bad met mijn vader, bracht de dag aan zijn zijde door, door met hem te praten en hem altijd gezelschap te houden. Hij was aan zijn zijde tot een paar minuten voor zijn einde..."

Advertisement

Mooie woorden die beter dan vele anderen vertellen wanneer liefde niet per se een emotie is die verband houdt met de sentimentele sfeer, maar die ook kan voorkomen tussen mensen die een eenvoudige familierelatie hebben die niet heel nauw is, of tussen goede vrienden, of gewoonweg zelfs tussen kennissen.

En van dit prachtige gevoel is Antonio het levende bewijs!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt