Hij ziet een oudere vrouw in de rij staan om gas ​​te tanken en besluit het te betalen: een jongen van goud

Janine image
door Janine

03 Februari 2022

Hij ziet een oudere vrouw in de rij staan om gas ​​te tanken en besluit het te betalen: een jongen van goud
Advertisement

Voor degenen die auto rijden is het duidelijk dat een deel van hun maandsalaris noodzakelijkerwijs zal worden gebruikt voor benzine en het onderhoud van de auto; het is voor iedereen duidelijk dat een transportvoertuig zonder gas of benzine nooit zal kunnen rijden, maar helaas is het tanken een flinke kostenpost, zeker niet onbelangrijk. Ondanks alles kunnen we niet zonder en daarom blijven we geld uitgeven aan gas en benzine; hoe fijn zouden we het vinden als er een keer iemand in onze plaats naar het tankstation zou gaan en gas of benzine voor ons zou betalen!

via WREG News Channel 3/YouTube

Advertisement
Youtube screenshot

Youtube screenshot

Wat we je vandaag willen vertellen, is het verhaal van Olivia Jennings, een oudere vrouw die in de Amerikaanse stad Memphis woont en die een heel positieve en onverwachte ervaring had met een paar lokale jonge mensen terwijl ze in de rij stond bij het tankstation om gas te tanken. Terwijl ze daar was, luisterde ze naar het gelach en de goliardische gesprekken van een paar jongens uit de stad achter haar, dus benaderde ze hen en wisselde een paar grappen met hen. De jongens waren zo geamuseerd en verrast door hoe ironisch en grappig die oude vrouw was dat een van hen naar voren stapte en Olivia Jennings aanbood haar het bedrag voor het tanken te betalen.

Eerst dacht Olivia dat het een grap was, en in plaats daarvan meende hij het; de jongen uit Memphis haalde een biljet van 20 dollar tevoorschijn en betaalde uit eigen zak de tank gas voor de oude vrouw die voor hen in de rij stond. Olivia Jennings was ongelovig en extatisch tegelijk: waren er nog echt zulke aardige en beleefde jongens? Het leek eigenlijk een zeldzaamheid, maar in plaats daarvan was alles wat de vrouw overkwam absoluut waar!

Advertisement

Na die mooie en onverwachte ervaring heeft Olivia Jennings besloten om op haar Facebook-profiel een foto te publiceren bij de benzinepomp net buiten de stad waar de vrouw glimlachend poseert naast de vriendelijke jongen die had besloten om een volle tank voor haar auto te betalen, zonder er iets voor terug te vragen: "Deze jongen heeft zojuist het gas betaald. Over de jeugd van Memphis gesproken!”, schreef de vrouw.

Het is dus echt waar dat we niet iedereen over een kam moeten scheren: tegenwoordig zijn er veel jonge mensen die nog steeds waarden uitdragen zoals vriendelijkheid, vrijgevigheid en beleefdheid naar de ouderen van de gemeenschap!

Advertisement