Ouders laten haar niet bij haar man slapen als ze bij hen thuis logeren: “Ze noemden me respectloos”

Janine image
door Janine

09 Februari 2022

Ouders laten haar niet bij haar man slapen als ze bij hen thuis logeren: “Ze noemden me respectloos”
Advertisement

Als je een tiener bent en je vriend of vriendin voor het eerst mee naar huis neemt, weet je dat zijn of haar ouders altijd terughoudend zullen zijn om het jonge stel in dezelfde kamer of hetzelfde bed te laten slapen. Kwestie van te jonge leeftijd, of van sociale mentaliteit, kortom er zijn verschillende redenen die een ouder ertoe brengen om de partner van hun kind met open armen in huis te verwelkomen zonder echter dat ze hetzelfde bed mogen delen met hun kind. Maar het is één ding om dit te verbieden aan een minderjarig stel, iets anders is het om man en vrouw met kinderen in verschillende kamers te scheiden als ze bij de ouders thuis zijn.

via AITA/Reddit

Advertisement
Pxhere/Not The Actual Photo

Pxhere/Not The Actual Photo

Het absurde verhaal dat op Reddit werd verteld door een vrouw van 24 jaar, getrouwd en met kinderen, heeft voor veel discussie gezorgd op internet; de vrouw zei dat haar ouders nog steeds niet willen dat zij en haar man in dezelfde kamer of hetzelfde bed slapen als ze bij hen thuis logeren. De moeder van de vrouw vroeg haar schoonzoon zelfs om op de bank te slapen, terwijl zijn vrouw met haar twee kinderen in de slaapkamer sliep: "Mijn man en ik bezoeken mijn ouders vaak. Mijn man, de kinderen en ik maakten ons klaar om naar bed te gaan in onze kamer toen mijn ouders zich heel ongemakkelijk begonnen te gedragen, alsof er iets mis was. Ik vroeg wat er aan de hand was en mijn moeder vertelde me zachtjes dat mijn man op de bank in de woonkamer zou moeten slapen. Ik schrok er een beetje van, maar blijkbaar voelt mijn vader zich niet op zijn gemak.

We hebben onze kinderen naar bed gebracht en maakten ons klaar om ook naar bed te gaan toen mijn moeder de kamer binnenkwam terwijl we ons aan het omkleden waren, ze zei dat ze ons niet in dezelfde kamer in haar huis wilde hebben. Mijn man was daar vreselijk boos en verbitterd over, maar hij ging op de bank slapen, en mijn moeder zei dat het haar heel erg speet maar ze had geen zin om de hele nacht het geklaag van mijn vader aan te horen.”

Advertisement
Rawpixel/Not The Actual Photo

Rawpixel/Not The Actual Photo

Zoals de vrouw vertelt, werd ze die nacht rond vier uur 's ochtends wakker om een ​​glas water te drinken. Toen ze in de woonkamer kwam, zag ze dat haar man wakker was en op de bank zat omdat hij niet kon slapen; ze liep naar hem toe, ze gingen liggen en vielen samen in slaap. Jammer dat vroeg in de ochtend, toen de moeder van de vrouw merkte dat ze allebei op dezelfde bank sliepen, ze woedend werd: "Ik werd wakker van mijn moeder die tekeer ging. Ik probeerde uit te leggen dat het een vergissing was, maar ze bleef me respectloos noemen en zei dat ik egoïstisch was. Ik werd boos, maar mijn zoon riep me, dus we eindigden ons gesprek daar. Uiteindelijk beschuldigden ze me als respectloos jegens mijn vader. Vinden jullie dat ik overdreven heb?"

De meerderheid van de gebruikers koos duidelijk de kant van de vrouw, echtgenote en moeder van twee kinderen en veroordeelde de uitgesproken ouderwetse en zeer conservatieve houding van haar ouders. En jij, wat vind jij van dit ongelooflijke verhaal?

Advertisement