Ze heeft dertien kinderen en brengt het grootste deel van de dag door met koken, wassen en strijken

Janine image
door Janine

25 Februari 2022

Ze heeft dertien kinderen en brengt het grootste deel van de dag door met koken, wassen en strijken
Advertisement

Het leven van een ouder is helemaal niet gemakkelijk, een kind op de wereld zetten, het grootbrengen, opvoeden, hem de waarden van het leven leren enzovoort; een zware en niet gemakkelijke taak, maar die, indien gezocht met ware liefde en enthousiasme, uitzonderlijke voldoening kan schenken aan een moeder en een vader. Zoals Vicky Jamieson overkwam, de vrouwelijke hoofdpersoon van dit verhaal dat grenst aan het ongelooflijke; bedenk dat deze 39-jarige vrouw uit het Verenigd Koninkrijk zeven jaar van haar leven zwanger is geweest, aangezien ze op haar leeftijd maar liefst 13 kinderen heeft...

via Mirror UK

Advertisement
Tom Britt/Flickr - Not The Actual Photo

Tom Britt/Flickr - Not The Actual Photo

Deze moeder weet ongetwijfeld hoe ze een huishouden en een heel, heel groot gezin moet runnen; Vicky Jamieson zei dat ze, om haar dertien kinderen het elke dag aan niets te laten ontbreken, tot vijf uur per dag in de keuken doorbrengt, hun ontbijt, lunch en avondeten klaarmaakt, daarna hun kleren wast, ophangt en ze vervolgens strijkt. Een echte baan die toewijding en grote wilskracht verdient: "Het is zeker een fulltime baan met zo'n groot gezin, maar het is altijd mijn droom geweest om moeder te worden. Mijn man Craig en ik hebben een huis met vijf bedden waar zeven van onze kinderen fulltime bij ons wonen, en de twee die Craig uit een eerder huwelijk had, komen in de weekends logeren.

Onze dagen beginnen vrij vroeg en de keuken is een van de drukste plekken. Trouwens, we hebben maar twee badkamers in huis, dus het kan moeilijk zijn om alle kinderen te wassen en aan te kleden. Stel je voor dat Craig en ik van ongeveer 15.30 uur tot 18.00 uur in de keuken staan ​​om elke dag het avondeten klaar te maken, omdat we meestal drie totaal verschillende maaltijden moeten koken, omdat sommige kinderen nogal kieskeurig zijn met eten.

Advertisement
Pixnio/Not The Actual Photo

Pixnio/Not The Actual Photo

Hoewel het dagelijks leven in een gezin van 15 soms erg zwaar is, houden sommige van haar kinderen ervan om het huis schoon te maken. Om deze reden heeft Vicky onthuld dat, althans in die gevallen, al haar kinderen na de lunch of het avondeten hun eigen slaapkamers opruimen. Hebben Vicky en Craig ook nog tijd voor zichzelf?

De reactie van de 39-jarige moeder is glashelder: "Ik doe vrijwilligerswerk bij een liefdadigheidswinkel, en het is zo mooi om gewoon mezelf daar te zijn en Vicky genoemd te worden, in plaats van 'mama'. Zo mogelijk, is het leuk om van omgeving te veranderen, Craig en ik gaan 's avonds zelden uit, maar we doen het altijd ter gelegenheid van onze verjaardagen en jubilea."

En jij, zou jij een gezin met dertien kinderen kunnen runnen?

Advertisement