Ik ben 41, maar als ik uitga met mijn dochter denkt iedereen dat ik haar zus ben

Janine image
door Janine

15 April 2022

Ik ben 41, maar als ik uitga met mijn dochter denkt iedereen dat ik haar zus ben
Advertisement

Het hebben van een jeugdige moeder kan zijn voor- en nadelen hebben. Als een ouder zijn kind op jonge leeftijd heeft gekregen, als het kind opgroeit en een tiener wordt, krijgen ze te maken met een heel jonge moeder of vader die hun problemen waarschijnlijk beter begrijpt dan oudere ouders".

Toch wordt niet als vanzelfsprekend aangenomen dat dit het geval is. Een klein leeftijdsverschil tussen ouder en kind kan ook voor wrijving zorgen, zoals in het geval van deze Amerikaanse moeder die op 20-jarige leeftijd haar enige dochter ter wereld bracht.

via Daily Star

Advertisement

Haar naam is Jennifer Craft, ze is 41 en ze is een Amerikaanse kleuterjuf; de vrouw zei dat ze op 20-jarige leeftijd het leven schonk aan haar dochter Ariana, om deze reden hebben de twee vrouwen een leeftijdsverschil van twintig jaar; Jennifer is nu 41, en Ariana is 21, maar het merkwaardige is niet dit. Zoals de moeder van het meisje zei, realiseren veel mensen zich vaak niet eens dat de twee moeder en dochter zijn, integendeel, ze zien hen aan voor zussen of nichtjes; dit komt omdat Jennifer Craft een heel jeugdig uiterlijk heeft; een niet onverschillig feit, aangezien het in het verleden vaak gênante situaties heeft gecreëerd met haar dochter...

Advertisement

Dit is wat Jennifer Craft vertelde over haar aanvankelijke ongemak over het leeftijdsverschil tussen haar en haar dochter: "We werden altijd aangezien voor zussen. Toen ik jonger was, stoorde dit me omdat ik wilde dat mensen wisten dat ik haar moeder was. Ik maakte grapjes met mensen en vertelde hen dat ik een speld zou willen dragen met de tekst "Ik ben mama." Ik wilde zo graag dat mensen me als een moeder zouden zien en het stoorde me dat ze dat niet deden. Ik begon zelfs de kleren van mijn oma te dragen omdat ik dacht dat ze me er ouder uit zouden laten zien.

Pas toen ik ongeveer 30 was, kreeg ik hier vrede mee, en nu ik 40 ben, ben ik blij dat ik aangezien word voor haar zus. Wat Ariana betreft, het leek haar geen problemen te geven. Eerlijk gezegd denk ik dat ze er gewoon aan gewend is. Voor mij is het het grappigst als we naar een restaurant gaan. Ze vragen altijd of we de rekening delen of een aparte willen omdat ze aannemen dat we zussen of vriendinnen zijn, geen moeder en dochter."

Nu dit leeftijdsverschil en Jennifer's jeugdige uiterlijk geen probleem meer voor haar zijn, hebben veel mensen haar om advies gevraagd over hoe ze zo jeugdig weet te blijven, zelfs nadat ze 41 is geworden; in werkelijkheid lijkt het erop dat er geen echt "wonderbaarlijk elixer" is, maar gezonde voeding, veel lichaamsbeweging, verzorging van de huid, er op letten om niet te veel zon te krijgen tijdens het warme seizoen.

Als je Jennifer en haar dochter Ariana op straat tegen zou komen, zou je ze dan ook aanzien voor zussen of vriendinnen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Advertisement