Twee aannemers schenken £750 extra aan elke werknemer om de stijgende kosten te dekken - BekijkDezeVideo.nl
x
Twee aannemers schenken £750 extra…
5 tieners staan ​​om 04.30 uur op om de sneeuw van de oprit van de in huis geblokkeerde buurvrouw te scheppen Ik ben 23 jaar en dankzij mijn beleggingen op de aandelenmarkt heb ik een huis kunnen kopen zonder de hulp van mijn ouders

Twee aannemers schenken £750 extra aan elke werknemer om de stijgende kosten te dekken

21 April 2022 • Door Janine
604
Advertisement

De werkwereld wordt in tijden van crisis steeds gecompliceerder, vooral voor sommige sectoren. Ondanks de moeilijkheden blijven echter veel medewerkers hun taken uitvoeren in afwachting van betere tijden, in de hoop dat de problemen zullen verdwijnen en dat ze onder normale omstandigheden hun beroep kunnen uitoefenen. Daarnaast worden de kosten van levensonderhoud steeds zwaarder en is het niet eenvoudig om deze elke maand te kunnen dekken. Dit is een vrij wijdverbreid feit; wat ongetwijfeld zeldzamer is, betreft de vrijgevigheid en dankbaarheid van superieuren: niet iedereen weet de inspanningen van zijn werknemers te waarderen, hun gemoedstoestand te begrijpen en met hun moeilijkheden om te gaan, vooral in situaties waarin kritiek het hoofd moet worden geboden in de rol van “werkgever”.

Twee leidinggevenden in de Britse bouwsector gaven echter het goede voorbeeld in dit opzicht en hielpen hun ondergeschikten met een echt lovenswaardig gebaar.

via: Mirror

David Anderson is een 52-jarige manager. Het bedrijf dat hij runt heet Joseph Parr, hij heeft twee magazijnen in Stockton en Benton en heeft 58 medewerkers. Omdat het Verenigd Koninkrijk wordt geconfronteerd met een duizelingwekkende inflatie en een ernstige energiecrisis die tot belastingverhogingen heeft geleid, heeft de man overwogen iets te doen om zijn werknemers te helpen.

Anderson heeft besloten om elk van hen $750 te geven als "energiebonus". En dat niet alleen: de fabrikant had de afgelopen maanden al een verhoging aan al het personeel erkend, juist om het inflatieprobleem aan te pakken.

"Als je met individuele medewerkers praat, realiseer je je dat er de angst is dat de brandstofprijs omhoog gaat - eerst stopten ze $60 in hun tank, nu 80. Ik dacht dat het een goed idee was om ze wat hulp te bieden”, verklaarde hij.

Maar David is niet de enige die zich bekommert om het lot van zijn werknemers: Alex Vickers van Vickers Construction schonk $250 aan zijn 21 medewerkers als extra ondersteuning voor de dagelijkse onkosten.

De man, 72 jaar, zei: "We beseffen dat de kosten stijgen en we proberen ze gewoon te helpen. De situatie wordt behoorlijk ernstig. Het team is als één grote familie, de medewerkers werken al heel lang bij ons. Ik help ze zoveel als ik kan. Ik heb geleerd te begrijpen hoe ze zich voelen als ik naar hen luister.”

De werkgever gaf toe dat hij de crisis en de daarmee samenhangende financiële problemen zelf heeft gemerkt, maar koos er toch voor om een ​​daad van vrijgevigheid te doen jegens de mensen die elke dag voor hem werken. Het bedrag dat hij heeft gedoneerd is niet exorbitant, maar hij hoopt dat het toch een kleine bijdrage zal zijn die een verschil kan maken.

Een lovenswaardig gebaar van de twee ondernemers, dat hun personeel zeker zal waarderen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt